Πολιτική

Θεοδωράκης: “Ναι” στις 120 δόσεις “όχι” σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Υπέρ της ρύθμισης των 120 δόσεων, αλλά ενάντια στην κυβέρνηση στο θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την κοινή συνεδρίαση των βουλευτών και των ευρωβουλευτών του κινήματος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είπε «Για μας είναι ξεκάθαρο. Είμαστε στην αντιπολίτευση και δεν θα αλλάξουμε στρατόπεδο. Καταψηφίζουμε λοιπόν την κυβέρνηση, ψηφίζουμε μόνο ότι θεωρούμε σημαντικό για τους πολίτες για την κοινωνία».

Τέλος για τις 120 δόσεις δήλωσε ότι «δεν υπάρχει Έλληνας που είναι αντίθετος με το να βγάλουμε την ασφυξία από την αγορά».

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως “το Ποτάμι λοιπόν είναι εδώ για να διεκδικήσει μια Ελλάδα αλλιώς. Μακριά από τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και μακριά από τις συντηρητικές επιλογές των υπουργών του παρελθόντος”.

«Στη ζωή δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις, αλλά πόσες φορές σηκώνεσαι. Και στην πολιτική έχει σημασία γιατί σηκώνεσαι, γιατί παραμένεις όρθιος παρά τα χτυπήματα» σημείωσε και πρόσθεσε «αλήθειες μόνο με τόλμη και συνέπεια για την Αναγέννηση της πολιτικής, για την Αναγέννηση της Ελλάδας, για την Αναγέννηση της Ευρώπης».

Για το πακέτο των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε «Αυτό που μας ενοχλεί, είναι ότι τα μέτρα, οι παροχές, όπως τις λέτε, εμφανίζονται σαν το χαρτί του χαρτοπαίχτη, πριν την προεκλογική μάχη. Είναι λάθος. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα τις ανάγκες της κοινωνίας και να μη μοιράζουμε τα δώρα λες και είναι προεκλογικές παροχές ενός ηγέτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας στη Libération: Φόρος στον πλούτο και προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην Ακροδεξιά
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΕΛΑΣ μιλά για την επιστροφή της Αριστεράς στη διακυβέρνηση, υπερασπίζεται την επιλογή του 2015 και προειδοποιεί ότι οι ανισότητες τροφοδοτούν την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη
Αλέξης Τσίπρας
Συρίγος για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας και Κύπρου: «Δεν θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία» – «Έχουμε λάβει υπόψη όλα τα πιθανά σενάρια»
Η Αθήνα έχει εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια, υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής
Άγγελος Συρίγος, Νέα Δημοκρατία
Δημήτρης Μαύρος: «Στην πρώτη Κυριακή δεν θα έχουμε κυβέρνηση» – «Ο Τσίπρας αναμετράται ξανά με τον εαυτό του» 
Η εκτίμηση του επικεφαλής της MRB για τις εκλογές - Δύσκολη η αυτοδυναμία με τα σημερινά δεδομένα - Η αλλαγή στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ - Ποια κόμματα φαίνεται να μπαίνουν στη Βουλή
Δημήτρης Μαύρος, MRB
5
Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Δεν είναι αθώα περιστέρα» – «Τον κατηγορώ ευθέως για την εντιμότητά του»
Στο στόχαστρο του υπουργού Υγείας οι Ποινικοί Κώδικες του 2019 και οι καταγγελίες για τη Βενεζουέλα - «Εντυπωσιοθηρία» χαρακτήρισε την πρωτοβουλία Βελόπουλου για προανακριτική
Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία 26
Μητσοτάκης από Καλαμάτα με «καρφιά» για Τσίπρα: «Σε όσους θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω, απαντούμε με έργα»
Η αναφορά στα 50 δισ. ευρώ του νέου ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, οι δεσμεύσεις για το αεροδρόμιο και ο οδικός άξονας προς τη Μεθώνη που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2028
Κυριάκος Μητσοτάκης, Καλαμάτα
43