Πολιτική

Σ. Θεοδωράκης στο Online: Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία – Λάθος οι εκλογές μέσα στο καλοκαίρι

O επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε στην εκπομπή Online με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις μίλησε για μακρά νύχτα με την σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους Θεσμούς και δήλωσε χαρακτηριστικά πως απόψε δεν θα κοιμηθεί κανείς μέχρι να γίνει γνωστό τι συνέβη στη συγκεκριμένη αίθουσα των Βρυξελλών.

Εκτίμησε πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία ακόμα και μέσα στη νύχτα, λέγοντας πως όλοι οι εταίροι έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη με αναπτυξιακές προτάσεις.

Ξεκαθάρισε πως το Ποτάμι θα ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση, σημειώνοντας ωστόσο πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα μνημόνια.

Ο κ. Θεοδωράκης αποκάλυψε πως στις συνομιλίες του με τον κ. Μοσκοβισί του εξήγησε πως δεν μπορεί αυτά που έρχονται να είναι όλο φόροι φόροι φόροι, και δήλωσε ξαφνιασμένος πως το ΔΝΤ θυμήθηκε τώρα πως οι προτάσεις της κυβέρνησης είναι υφεσιακές.

Κληθείς να απαντήσει για το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως είναι λάθος να γίνουν εκλογές μέσα στο καλοκαίρι, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα από τον Σεπτέμβριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και από κάθε κομματική ιδιότητα – Στήριξη στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα
«Από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα. Αυτή η στήριξη παραμένει και μάλιστα ενισχυμένη ως πολιτική εκτίμηση», ανέφερε
Γιώργος Καραμέρος 51
Σε «συναγερμό» το Μαξίμου μετά τη φάρσα των Ρώσων στον Θάνο Ντόκο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση που θέλει την παραίτησή του
Ο γγ της Εθνικής Ασφάλειας ενημέρωσε αναλυτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το συμβάν, ο οποίος, σύμφωνα με τον Θάνο Ντόκο, προβληματίστηκε ιδιαίτερα, και αποφασίστηκε να ληφθούν επιπλέον μέτρα για να θωρακιστούν καλύτερα οι επικοινωνίες
Ο Θάνος Ντόκος 109