Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει καμία περιφέρεια στις εκλογές

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει καμία περιφέρεια στις εκλογές
photo eurokinissi

Για συντριβή της κυβέρνησης στις Περιφερειακές εκλογές αλλά και στις ευρωεκλογές κάνει λόγο ο Τακης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα “ΝΕΑ”.

Ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα κερδίσει καμία Περιφέρεια.

«Ο κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να φτάσει στο τέλος της τετραετίας, αλλά διατρέχει έναν κίνδυνο που δεν μπορεί να αψηφήσει: Τη συντριβή στις Περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές», υποστήριξε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Μάλιστα όπως τόνισε ειδικά στις περιφερειακές εκλογές θα γιγαντωθεί το αίτημα για να φύγει αυτή η κυβέρνηση και δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτε ένας περιφερειάρχης που θα προέρχεται από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά και στις ευρωεκλογές σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο θα κυριαρχήσει η λαϊκή πλειοψηφική φωνή που θα πει «φύγετε» στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι θα προταχθούν τα εθνικά πολιτικά κριτήρια και ο κ. Τσίπρας θα πληρώσει βαριά το τίμημα για την φτωχοποίηση που προκάλεσε, για τα ψέματα που είπε, για τις απαράδεκτες εθνικές υποχωρήσεις, για τη συνολική του αποτυχία.

Πάντως ο Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε πως οι επόμενες εκλογές θα είναι μια πολύ σκληρή αναμέτρηση. «Η κυβέρνηση δυναμιτίζει το πολιτικό τοπίο. Διχάζει την κοινωνία και συκοφαντεί τους αντιπάλους της, παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη. Διέλυσε τη δημιουργική οικονομία με την υπερφορολόγηση, δέσμευσε τη χώρα σε πολύ βαριές και μακροχρόνιες μνημονιακές υποχρεώσεις και μοιράζει προεκλογικά επιδόματα και υποσχέσεις παρηγοριάς σαν να μην τρέχει τίποτα. Και ταυτόχρονα με την ανευθυνότητά τους αυξάνουν και τους εθνικούς κινδύνους. Γι’ αυτό η πολιτική αλλαγή είναι κατεπείγουσα ανάγκη ώστε να υπάρξει μια νέα ισχυρή κυβέρνηση, με μεγάλη κοινωνική και κοινοβουλευτική βάση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη ΝΔ, δεν διστάζει να πει, «η επανάπαυση και η αλαζονεία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις