Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θεοδωρικάκος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αλλάξατε ποτέ – Θα πάρετε την απάντηση που σας αξίζει στις 21 Μαΐου»

Θεοδωρικάκος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αλλάξατε ποτέ – Θα πάρετε την απάντηση που σας αξίζει στις 21 Μαΐου»

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ζητεί την αποπομπή του δίνει με ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος οποίος προκάλεσε την οργή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν σε εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε ότι «από το καλοκαίρι και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρό» και πως καλύπτει τους μπαχαλάκηδες.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος απαριθμεί γεγονότα και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν βρίσκει ούτε μία λέξη να καταδικάσει τους αναρχικούς, που πετούν πέτρες και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας.

Αναφέρει: «Εκείνοι που μας κατηγόρησαν ότι ξυπνήσαμε νωρίς τα παιδιά, όταν η Αστυνομία συνέλαβε τρεις εγκληματικές οργανώσεις στη φοιτητική Εστία Ζωγράφου, που δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για τις προκλητικές συκοφαντίες τους περί δολοφόνων για το ανύπαρκτο πεντάχρονο κοριτσάκι στον Έβρο, που εργαλειοποιούν για κομματικό όφελος την τραγωδία ενός 12χρονου κακοποιημένου κοριτσιού, παρότι οι φερόμενοι δράστες είναι ήδη στη
φυλακή, που επιτίθενται διαρκώς στην Ελληνική Αστυνομία, που ο πολιτικός τους λόγος είναι ο ορισμός του τεχνητού διχασμού».

Και συνεχίζει: «Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν άλλαξε ποτέ. Δεν βρίσκει ούτε μία λέξη να καταδικάσει τους αναρχικούς, που πετούν πέτρες και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας. Θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στις 21 Μαΐου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις