Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Ετοιμαζόμαστε για εκλογές τον Απρίλιο

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Ετοιμαζόμαστε για εκλογές τον Απρίλιο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

«Έχουμε αρχίσει ήδη και μαζεύουμε τα χαρτιά μας… Τα συγκεντρώνουμε ήδη, πολύ κοντά είμαστε» είπε ο ο βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα  της Β΄ Αθηνών Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στο Star.

«Το δίλημμα θα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας» είπε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος για τις εκλογές που πλησιάζουν και συμπλήρωσε ότι «στην Ελλάδα έχουμε μία πολιτική που ενισχύει τα αδύναμα στρώματα».  «Η πολιτική δεν είναι στατικό αλλά δυναμικό λειτούργημα, κρίνουμε πότε υπάρχει ανάγκη και παρεμβαίνουμε» είπε ο κ. Ρουσόπουλος τονίζοντας ότι η Ελλάδα κατάφερε να παρέμβει υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο στην κρίση της πανδημίας, ακόμη και σε σύγκριση με μεγάλες χώρες της Ε.Ε. όπως η Γερμανία και η Ιταλία.      

«Καταφέραμε και αντλήσαμε κεφάλαια, αναβαθμίσαμε την οικονομία και αυτό δίνει τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης. Αυτό εκτιμάται από τον πολίτη και θα εκτιμηθεί και στις εκλογές» ανέφερε.

Για το αν τελικά θα υπάρξει αυτοδυναμία ή θα χρειαστεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας, ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Β΄ Αθηνών εκτίμησε ότι η ΝΔ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τη δεύτερη κάλπη.            

«Δεν αποκλείεται τίποτα στη Δημοκρατία, αλλά δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να πάμε σε τρίτη Κυριακή»…

 

    

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις