Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεοχαρόπουλος για την ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στους Σοσιαλιστές της Ευρωβουλής: «Δεν είναι μια αντιπαραθετική κίνηση»

Θεοχαρόπουλος για την ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στους Σοσιαλιστές της Ευρωβουλής: «Δεν είναι μια αντιπαραθετική κίνηση»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Δεν είναι μία αντιπαραθετική κίνηση στον πρόεδρο. Είναι μία παράλληλη κίνηση» είπε το πρωί της Τρίτης (9/1/23) ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, για την ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στους Σοσιαλιστές της ευρωβουλής, που προτείνει ο ίδιος μαζί με τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Γιάννη Ραγκούση.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κύριος Θεοχαρόπουλος είπε μεταξύ άλλων πως δεν επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας αλλά διακυβέρνησης και για να γίνει αυτό «πρέπει να γίνουμε σύγχρονη κεντροαριστερά».

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι άλλες οι ανάγκες της εποχής των Μνημονίων που τότε μπορούσαν να κερδηθούν οι μάχες στο έδαφος της ριζοσπαστικής αριστεράς. Τώρα το έδαφος που θα κερδηθούν οι μάχες είναι αυτό της κεντροαριστεράς…

Σύμφωνα με τον κύριο Θεοχαρόπουλο, η πρόταση που κατέθεσαν οι τρεις, κατατέθηκε για να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα της σύγχρονης κεντροαριστεράς, τονίζοντας ότι η σύγχρονη κεντροαριστερά είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχια.

Επίσης, ο κύριος Θεοχαρόπουλος τόνιζε ότι παρά την πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, φάνηκε από τον κόσμο στις εκλογές ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί την εναλλακτική λύση απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ που είναι ιδεολογικός και στρατηγικός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις