Πολιτική

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με βαριοπούλες στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Φάνη Παππά

Έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Φάνη Παππά στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν άγνωστο το απόγευμα της Παρασκευής (28/02/2025).

Όπως φαίνεται από τις κάμερες στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Φάνη Παππά, διακρίνονται τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα με μια βαριοπούλα.

Αφού μπήκαν στον χώρο άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

epithesi sta grafeia vouleuti epithesi sta grafeia vouleuti

Επίσης πέταξαν και μπογιές στο γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι που έσπασαν το γραφείο του βουλευτή είναι δυο γυναίκες και ένας άνδρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85