Πολιτική

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Παπανδρέου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με κορονοϊό διαγνώστηκε σήμερα Δευτέρα 28/11 ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου, επιστρέφοντας σήμερα από το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Μαδρίτη – όπου και παρέδωσε την προεδρία στον Ισπανό πρωθυπουργό, Πέδρο Σάντσεθ – αισθάνθηκε ήπια συμπτώματα, τα οποία τον οδήγησαν στο να κάνει το σχετικό τεστ, το οποίο επιβεβαίωσε ότι είναι θετικός στον ιό.

Παραμένει στο σπίτι του ακολουθώντας τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο. Ως εκ τούτου, ακύρωσε όλες τις δραστηριότητές του, μεταξύ των οποίων και την παρουσία του την Τετάρτη στη Πάτρα, στις εκδήλώσεις του Αγίου Ανδρέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «μάχη» της Θεσσαλονίκης άρχισε νωρίς: Πεδίο αντιπαράθεσης η ομιλία Τσίπρα πριν από αυτή του Μητσοτάκη
«Ο Μητσοτάκης τρέμει τη σύγκριση», απαντά η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη στον Παύλο Μαρινάκη - Η αντιπαράθεση για την παρουσία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και το πρόγραμμα της 2ας Σεπτεμβρίου
O Αλέξης Τσίπρας 13