Τρίτη, 28 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος Φίλης

Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος Φίλης

Το τεστ που έκανε το Νίκος Φίλης το βράδυ του Σαββάτου (19.03.2022) βγήκε θετικό και έτσι ο κορονοϊός «χτύπησε» και την πόρτα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ότι είναι θετικός στον κορονοϊό έκανε γνωστό ο ίδιος ο Νίκος Φίλκης, με ανάρτησή του στο Facebook. Για την ώρα, όπως είπε, έχει ήπια συμπτώματα και «ευτυχώς έχω κάνει και την τρίτη δόση».

«Το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ είναι πάντα ένας αιφνιδιασμός -και μια υπενθύμιση: ο κορονοϊός είναι εδώ, στέλνει ανθρώπους στο νοσοκομείο, παίρνει ζωές. Να μην του κάνουμε «τη ζωή εύκολη», να μην χαλαρώνουμε περισσότερο από όσο επιτρέπουν οι περιστάσεις», τόνισε ο Νίκος Φίλης.

Όλη η ανάρτησή του

Αργά χτες το βράδυ βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Με ήπια για την ώρα συμπτώματα. Έχω κάνει ευτυχώς και την τρίτη δόση. Ενημέρωσα με μήνυμα όσους βρέθηκαν κοντά μου τις τελευταίες δυο τρεις μέρες, για να κάνουν ένα τεστ. Αν κάποιον δεν θυμήθηκα, ελπίζω να δει αυτή την ανάρτηση. Το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ είναι πάντα ένας αιφνιδιασμός -και μια υπενθύμιση: ο κορονοϊός είναι εδώ, στέλνει ανθρώπους στο νοσοκομείο, παίρνει ζωές. Να μην του κάνουμε «τη ζωή εύκολη», να μην χαλαρώνουμε περισσότερο από όσο επιτρέπουν οι περιστάσεις.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις