Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Γιάννης Παππάς

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Γιάννης Παππάς

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Γιάννης Παππάς.

Ο βουλευτής με καταγωγή από την Ρόδο έχει ήπια συμπτώματα και ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών είναι πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι ο κ. Παππάς χθες έκανε περιοδεία στην Κω.

O βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Παππάς σε ανάρτησή του facebook αναφέρει: «Αγαπητές φίλες και φίλοι, τιμώντας τη μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σας ενημερώνω πως σήμερα υποβλήθηκα σε μοριακό και rapid τεστ Covid-19, τα οποία είναι θετικά. Η ευλαβική τήρηση εκ μέρους μου όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, η αυξημένη επαγρύπνηση, οι συνεχείς έλεγχοι, δεν στάθηκαν αρκετοί και ο ιός “χτύπησε” και τη δίκη μου πόρτα. Έχω ήδη ενημερώσει όλες και όλους με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και με την καθοδήγηση των ιατρών θα παραμείνω σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτοκόλλα. Αγαπητές φίλες και φίλοι, εφιστώ την προσοχή σας: όχι στη χαλάρωση, όχι στον εφησυχασμό, πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιατί ο αόρατος εχθρός είναι ακόμα ανάμεσά μας».

Στο μεταξύ σε καραντίνα έχει τεθεί και ο διευθυντής της Κ.Ο Ν.Δ Ιωάννης Μπούγας έπειτα από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Με ανάρτησή του στα social media ο κ. Μπούγας εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ακολουθεί πιστά, όπως αναφέρει, τις οδηγίες των ειδικών και αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει σήμερα από τη Βουλή.

Επίσης και ο διευθυντής της ΚΟ της ΝΔ Μπάμπης Σιάτρας γνωστοποίησε με ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook ότι «ο κορονοϊός έφτασε και στο δικό μου κατώφλι, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν κατάφερε να το περάσει, μετά από επαφή που είχα με επιβεβαιωμένο κρούσμα και γι’ αυτό βρίσκομαι από σήμερα σε προληπτική καραντίνα προσπαθώντας να προστατέψω οικογένεια, φίλους και συναδέλφους. Επειδή φτάνουμε προς το τέλος αυτής της περιπέτειας ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ»

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις