Πολιτική

Τι απάντησε η Άννα Βαγενά για την απόφασή της να μην είναι ξανά υποψήφια

Την απόφασή της να μην είναι εκ νέου υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, επιβεβαίωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ 'Αννα Βαγενά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Πρόκειται για προσωπική επιλογή, άλλωστε δεν μου πρότειναν να είμαι υποψήφια και αρνήθηκα, και η επιλογή αυτή δεν σχετίζεται ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την Αριστερά και δεν σημαίνει απογοήτευση, ούτε αδιαφορία για τα κοινά. Η ιδεολογία μου και η προσπάθειά μου είναι και θα είναι εκεί», τόνισε, ενώ εξέφρασε την έκπληξή της για τον θόρυβο που προκλήθηκε.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έκανα μια προσπάθεια την οποία θα συνεχίσω ως ενεργός πολίτης και ως αριστερή. Καμιά φορά ένας ενεργός πολίτης είναι και πιο χρήσιμος από ένα βουλευτή», υπογράμμισε η κ. Βαγενά.

«Πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε χώρο να ασχοληθούν με την πολιτική νεότεροι άνθρωποι. Εγώ θα ήθελα στο εξής να ασχοληθώ απερίσπαστη με το θέατρο το οποίο λατρεύω», κατέληξε η κ. Βαγενά.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 28
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης