Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι δουλειά είχε η Παναρίτη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου;

Τι δουλειά είχε η Παναρίτη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου;

Κάποτε ανήκε στην ομάδα των πιο στενών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου. Έγινε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αλλά μετά τα Μνημόνια, τον… αποκήρυξε. Έγινε spokesperson του alternative Γιάνη Βαρουφάκη και τώρα επιστρέφει στα παλια… παπανδρεϊκά λημέρια.

Ο λόγος για την Έλενα Παναρίτη, που μετά τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ στη μετα-μνημονιακή εποχή απομακρύνθηκε από την… αυλή του Γιώργου Παπανδρέου και τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (προ συμφωνίας Ιουλίου) εντάχθηκε στον στενό κύκλο του Γιάνη Βαρουφάκη. Τόσο στενό, που ο πρώην υπουργός Οικονομικών έδωσε μάχη για να τη στείλει την Ουάσινγκτον, ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Αλλά οι αντιδράσεις, κυρίως από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελαν μια… Παπανδρεϊκιά εκπρόσωπο της “πρώτης φοράς Αριστερά” στο ΔΝΤ, την έκοψε το δρόμο για τις ΗΠΑ.

Και αφού έμεινε στην Ελλάδα, η Έλενα Παναρίτη επέστρεψε στα γνωστά της… λημέρια. Και το βράδυ της Πέμπτης ήταν μια από εκείνους που βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου στον Ιανό. Μπορεί ο Γιώργος να μην ήταν εκεί, αλλά ήταν εκείνη…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε