Πολιτική

Τι σημαίνει η απουσία Βενιζέλου-Κουβέλη από την ψήφιση του φορολογικού

Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, οι πρόεδροι των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά δεν ήταν παρόντες στην ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου. Και η απουσία τους προκάλεσε αίσθηση και... εικασίες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο ομόλογός του της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν ήταν στην αίθουσα της Ολομέλειας το βράδυ της Παρασκευής, κατά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, που ήταν και προαπαιτούμενο της δόσης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (που ήδη είχε αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη) έστειλε επιστολή με την οποία ανέφερε πως αν ήταν παρών, να ψήφιζε υπέρ του νομοσχεδίου. Αλλά δεν ήταν… Και αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Άσχετα αν η απουσία του ήταν δικαιολογημένη, εκλαμβάνεται από κάποιους ως διαμαρτυρία προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα γιατί δεν έκανε δεκτές τις αλλαγές που πρότεινε το ΠΑΣΟΚ στο φορολογικό νομοσχέδιο.
Το ίδιο, λένε, ισχύει και για τον Φώτη Κουβέλη, ήταν μια απουσία με… μήνυμα και νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απέρριψε ο Στουρνάρας τις προτάσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες -“Αυξήσαμε τους φόρους για να γλιτώσουμε μισθούς και συντάξεις”

“Βάφτισαν” νομοσχέδιο τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου κάτω από τις πιέσεις της τρόικας

Γιατί η συνάντηση Τσίπρα-Σόιμπλε “τρομάζει” το Μαξίμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε σε ειδική ανοικτή εκδήλωση τον απολογισμό των πρώτων 30 μηνών θητείας, αναφερόμενος αναλυτικά σε 352 έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,587 δισ. ευρώ
Νίκος Χαρδαλιάς
Παύλος Μαρινάκης για Marfin: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση της Δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος
«Κάθε φορά που δικαιολογείς μια κατάληψη που είναι μια παράνομη πράξη σε ένα πανεπιστήμιο ρίχνεις και εσύ νερό στο μύλο πράξεων που η κλιμάκωσή τους οδηγεί ακόμη και σε μια δολοφονία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης