Πολιτικά

Τηλεφώνημα Παυλόπουλου για την κατάσταση της υγείας της Κικής Δημουλά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την πορεία της υγείας της Κικής Δημουλά που δίνει μάχη στην Εντατική του “Υγεία” ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος νωρίς το βράδυ της Κυριακής (16.02.2020).

Ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον θεράποντα ιατρό της ποιήτριας – ακαδημαϊκού Κικής Δημουλά, ενημερώθηκε εκτενώς για την κατάσταση της υγείας της και της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Click4more: Κική Δημουλά – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Υγεία”

Η μεγάλη μας ποιήτρια Κική Δημουλά παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη κι οι γιατροί δίνουν μάχη να σταθεροποιήσουν την αναπνευστική της λειτουργία.

Στο “Υγεία” έχει νοσηλευθεί και στο παρελθόν, καθώς στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται ο θεράπων ιατρός της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτικά: Περισσότερα άρθρα
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Αγρυπνούμε, αλλά δεν ανησυχούμε – Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις από θέση ισχύος»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη – Δεν συζητάμε τίποτα άλλο με την Τουρκία εκτός από υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ
«Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής για το 2027 και τον Οδικό Χάρτη της πατρίδας μας προς το 2030» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
188