Πολιτικά

Τηλεφώνημα Παυλόπουλου για την κατάσταση της υγείας της Κικής Δημουλά

Για την πορεία της υγείας της Κικής Δημουλά που δίνει μάχη στην Εντατική του “Υγεία” ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος νωρίς το βράδυ της Κυριακής (16.02.2020).

Ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον θεράποντα ιατρό της ποιήτριας – ακαδημαϊκού Κικής Δημουλά, ενημερώθηκε εκτενώς για την κατάσταση της υγείας της και της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Click4more: Κική Δημουλά – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Υγεία”

Η μεγάλη μας ποιήτρια Κική Δημουλά παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη κι οι γιατροί δίνουν μάχη να σταθεροποιήσουν την αναπνευστική της λειτουργία.

Στο “Υγεία” έχει νοσηλευθεί και στο παρελθόν, καθώς στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται ο θεράπων ιατρός της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτικά: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Σημαντική τομή η ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων – Αύριο επιστρέφεται ένα ενοίκιο σε 1 εκατομμύριο πολίτες
«Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για την μεταρρυθμιστική διάθεση της κυβέρνησης αρκεί να δει τη σημερινή ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου»
υπουργικό 27
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση της «Ιθάκης» - «Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια, εγώ θα μιλήσω στις 3 Δεκεμβρίου»
Ο πρώην πρωθυπουργός χαμογελαστός ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παύλο Μαρινάκη για τα καλά τους λόγια
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη» 21