Πολιτική

Την Κάλυμνο και την Κω επισκέπτεται ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου, πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς θα επισκεφθεί την Κω προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και πολίτες για να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που προέκυψαν από το πρόσφατο χτύπημα του εγκέλαδου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Μαριάς, στις 24 Ιουλίου έστειλε επιστολή στην Ευρωπαία Επίτροπο Κορίνα Κρέτσου ζητώντας πλήρη και ταχεία αποζημίωση των σεισμοπαθών της Κω.
Στην επιστολή του ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την πλήρη και ταχεία αποζημίωση των πληγέντων καθώς και την αποκατάσταση των εκεί ζημιών με κονδύλια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης και πρότεινε οι εθνικές δαπάνες για αποκατάσταση ζημιών λόγω του σεισμού να μην μετρούν στο δημοσιονομικό έλλειμμα το οποίο ως γνωστόν ελέγχεται από το δρακόντειο Σύμφωνο Σταθερότητας.
Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου βρίσκεται στην Κάλυμνο για προγραμματισμένη επίσκεψη προκειμένου να συναντηθεί με φορείς, πολίτες και φίλους του Κόμματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 24
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 36
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
178
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
80