Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Την Κυριακή θα παρουσιαστεί η πολιτική διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με τη συζήτηση ανάμεσα στα μέλη του οργάνου να αναλώνεται κυρίως για τη διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που ξεκινάει την Παρασκευή στη 1.30 το μεσημέρι.

Το προσχέδιο της πολιτικής διακήρυξης, που έχει ετοιμάσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, παρουσιάστηκε στη σημερινή συνεδρίαση, ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθεί με ορισμένες προσθήκες, ώστε να παρουσιαστεί και να εγκριθεί από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πηγές.

Στη συνέχεια η διακήρυξη θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ “Σπούτνικ” το οποίο θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή το απόγευμα.

“Το βλέπουμε σαν ένα προσκλητήριο για την προσέλκυση νέων μελών”, σημείωναν πηγές της Κουμουνδούρου και συμπλήρωναν πως “μετά το φεστιβάλ ξεκινά μια ευρύτατη τρίμηνη καμπάνια που θα περιλαμβάνει ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα με τον Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει σε όσο περισσότερες μπορεί.

Στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τα οργανωτικά θέματα, έγινε και ενημέρωση για τα πολιτικά θέματα επικαιρότητας, ανάμεσα σε αυτά το ζήτημα της Novartis και το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Αμερική.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις