Πολιτική

Το 20λεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη – Τασούλα μετά την ορκωμοσία και η απάντηση για τις πρόωρες εκλογές

Σημειώνεται πως από το Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν σταθερά πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσα σε λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε ως είθισται η ορκωμοσία των νέων μελών του υπουργικού συμβουλίου, Μαργαρίτη Σχοινά, Μακάριο Λαζαρίδη και Ευάγγελο Τουρνά, στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία Κυριάκου Μητσοτάκη και Κωνσταντίνου Τασούλα

Τα 3 νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου αμέσως μετά έφυγαν από το Προεδρικό Μέγαρο, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε πίσω και είχε ένα 20λεπτο τετ α τετ με τον Κωνσταντίνο Τασούλα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους συζήτησαν τόσο για το αυριανό ταξίδι τους στο Μεσολόγγι για τις εορταστικές εκδηλώσεις σχετικά με τα 200 χρόνια από την ηρωική έξοδο όσο και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Δείτε όσα έγιναν στην ορκωμοσία των Σχοινά, Λαζαρίδης και Τουρνά.

Αμέσως μετά, δημοσιογράφος ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη χαριτολογώντας «αν έβαλαν κάτω τις Κυριακές» για να βρουν πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Ο πρωθυπουργός απάντησε στον ίδιο τόνο και με χιούμορ τους παρέπεμψε στον καλό καιρό και στην ηλιόλουστη μέρα…

Σημειώνεται πως από το Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν σταθερά πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5