Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Το αναμνηστικό νόμισμα της 25ης Μαρτίου 2021 έδειξε η Αγγελοπούλου στην Σακελλαροπούλου (pics)

Το αναμνηστικό νόμισμα της 25ης Μαρτίου 2021 έδειξε η Αγγελοπούλου στην Σακελλαροπούλου (pics)
Intime

Με την Γιάννα Αγγελοπούλου επικεφαλής της επιτροπής “Ελλάδα 2021” συναντήθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο την Πέμπτη (02.07.2021).

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ενημέρωσε την κ. Σακελλαροπούλου για την πορεία οργάνωσης των εκδηλώσεων για το επετειακό έτος 2021. Παράλληλα, παρουσίασε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας το αναμνηστικό νόμισμα για την 200ή επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Επιπλέον, η κ. Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην πληθώρα προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί προς την επιτροπή “Ελλάδα 2021”, από πόλεις, περιοχές και θεσμούς της χώρας, καθώς και από φορείς εκτός χώρας. Παρουσίασε τις μεγάλες συμβολικές επετειακές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2021, πολλές με διεθνή χαρακτήρα.

Επίσης, η Γιάννα Αγγελοπούλου υπογράμμισε τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εθελοντισμού στους εορτασμούς των 200 χρόνων από την εθνική Παλιγγενεσία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε για τη σφαιρική ενημέρωση και υποσχέθηκε τη στήριξή της για την επιτυχία των προσπαθειών της επιτροπής “Ελλάδα 2021” και γενικότερα των εορτασμών του επετειακού έτους, παρά τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Εξέφρασε, μάλιστα, τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων για ένα επιτυχημένο 2021. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Γεώργιος Μυλωνάκης, καθώς και ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής της Επιτροπής Μάρτον Σίμιτσεκ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις