Πολιτική

Το ΚΚΕ απέρριψε την πρόταση της Νέας Αριστεράς για Χρήστο Ράμμο υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Γείωσε» το ΚΚΕ την πρόταση της Νέας Αριστεράς για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Χρήστο Ράμμο. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη στάση για τον πρώην Αντιπρόεδρο του ΣτΕ και επικεφαλής της ΑΔΑΕ τήρησε και ο ΣΥΡΙΖΑ, με δήλωση που έκανε νωρίτερα την Τρίτη (03.12.2024) ο πρόεδρος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος απέρριψε την πρόταση της Νέας Αριστεράς που πρότεινε για το αξίωμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας τον Χρήστο Ράμμο, κατά τη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος είπε ότι «εμείς το λέμε καθαρά ότι δεν θα μπορέσουμε να στηρίξουμε μία τέτοια πρόταση (σ.σ. του πρώην Αντιπροέδρου του ΣτΕ και επικεφαλής της ΑΔΑΕ). Η στάση του ΚΚΕ είναι πεντακάθαρη. Καταψηφίζουμε οποιαδήποτε πρόταση έρθει γιατί θεωρούμε ότι ο θεσμός του ΠτΔ είναι αντιλαϊκός».

Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσθεσε ότι ειδικά για τον Χρήστο Ράμμο το ΚΚΕ έχει αντιρρήσεις «για τη στάση που κράτησε σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση των υποκλοπών σε βάρος του κόμματος, τις οποίες θεώρησε – λέει – ανύπαρκτες» και κατέληξε λέγοντας ότι « η υποκριτική ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα είναι τουλάχιστον περίεργη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυλωνίτης «μαζεύει» τα περί συνεργασιών με ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα μπορεί να ηττηθεί η ΝΔ»
«Χωρίς πολιτική αυτονομία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική πολιτική αλλαγή», τονίζει ο βουλευτής Κέρκυρας και καλεί τον «δημοκρατικό κόσμο» να συσπειρωθεί γύρω από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Αλέξανδρος Αυλωνίτης 5
Φαραντούρης μετά τις καταγγελίες Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Απάντησα πολιτικά και μόνο»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απορρίπτει την καταγγελία περί σεξιστικής αναφοράς και υποστηρίζει ότι απάντησε σε αντίστοιχη φράση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ
Νικόλας Φαραντούρης
22
Γεωργιάδης για την γιατρό της Καρνεάδου: Απατεώνισσα, στους ελέγχους έκρυβε το μηχάνημα για να μην εντοπίζεται
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε τις επικρίσεις για τους ελέγχους στο παράνομο ιατρείο του Κολωνακίου - Τι απάντησε για το Σώμα Επιθεωρητών, τα «νανογιλέκα» και το MedWatch
Άδωνις Γεωργιάδης 33
Ο Μάριος Σαλμάς θέτει ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων για τη Singular Logic ενόψει εκλογών: «Να μην μπορεί να αμφισβητηθεί το αδιάβλητο»
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Εσωτερικών και ρωτά αν εξετάζεται εναλλακτική λύση για την πληροφορική υποστήριξη της διαδικασίας
Μάριος Σαλμάς 8