Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Το Μαξίμου στηρίζει Λαζαρίδη! Θέλουμε να δείξουμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή το ίδιο πράγμα

Το Μαξίμου στηρίζει Λαζαρίδη! Θέλουμε να δείξουμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή το ίδιο πράγμα

– Δεν υπάρχει καμμία δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου, διαμηνύει ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος
– Τα τελευταία 24ωρα ο βουλευτής Επικρατείας και σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης εξαπολύει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ
– Δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Ανώτατο κυεβερνητικό στέλχος μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε μεταξύ άλλων ότι αυτό που επιχειρούν να δείξουν είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα.

Ο ανώτατος αξιωματούχος είπε ότι μάλιστα υπερθεματίζουν σε όσα είπε ο κ. Λαζαρίδης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να θεωρηθεί εντός συνταγματικού τόξου ένα κόμμα που δεν έχει καταδικάσει εγκληματικές ενέργειες στις Σκουριές.

Αναγνώρισε πάντως, ότι με την παρέμβασή του σήμερα στη Βουλή «κατέβασε μία ταχύτητα, από την πέμπτη στην τετάρτη».

Επιβεβαίωσε επίσης ότι θα γίνουν αλλαγές στον ποινικό κώδικα, όσον αφορά σε διατάξεις που αφορούν στη σύσταση συμμορίας και την οργανωμένη διαδήλωση εν είδει παρελάσεως.

Δήλωσε τέλος, ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα να τεθεί εκτος νόμου η Χρυσή Αυγή και όσον αφορά στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη είπε σε όλους τους τόνους ότι για την κυβέρνηση αυτό το νομοσχέδιο δεν υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαμαράς: δεν θα επιτρέψουμε στους Ναζί να τρομοκρατούν

Ανίκανοι να συμφωνήσουν ακόμα και για το εαν θα τηρήσουν ενος λεπτού σιγή! Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την πρόταση, αλλά όταν συμφώνησε η Χρυσή Αυγή την απέσυρε! 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε