Πολιτική

Το ντέρμπι άλλαξε φαβορί

Τάραξε τα νερά αλλά και επιβεβαίωσε το κλίμα που υπήρχε μετά την συμφωνία Σαμαρά - Αβραμόπουλου...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

η δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για το NewsIt. 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Η δημοσκόπηση δίνει σαφές προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά ενώ αναμένεται η Ντόρα Μπακογιάννη να κλιμακώσει την αντεπίθεσή της παίζοντας “εντός έδρας” με μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη.

Η αισιοδοξία είναι πλέον εμφανής στο στρατοπεδο Σαμαρα, όπου θεωρούν οτι η δυναμική δεν ανατρέπεται. Μάλιστα θεωρούν οτι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει πιάσει οροφή  και έχει παίξει όλα τα χαρτιά της.
Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις, όλο και περισσότερα στελέχη, πολιτευτές αλλά και βουλευτές της ΝΔ, που δεν είχαν πάρει θέση, εισρέουν στο γραφείο του κ. Σαμαρά, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και στελέχη που έχουν ήδη υπογράψει υπέρ της Ντόρας.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, είναι φανερό οτι αναζητούν τρόπους για να ανατρέψουν το κλίμα. Οι εισηγήσεις που δέχεται η κα Μπακογιάννη είναι να κλιμακώσει την επίθεση κάνοντας αναφορά σε συμφέροντα που την πολεμούν. Λένε μάλιστα οτι έχει ακόμα πολλούς άσσους στο μανίκι της.

Τα βλέματα είναι στραμένα όμως και στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Το τι θα κάνει και με ποιόν θα πάει “καίει” τα δυο στρατόπεδα αφού είναι ένας πολιτικός με διείσδυση στη νεολαία του κόμματος.
Για ν’ ανοίξει τα χαρτιά του ο κ. Σπηλιωτόπουλος θέτει ως βασικό όρο να σταματήσει η βεντέτα, οι τσακωμοί και τα καλλιστεία των υποψηφίων. Τοτε μόνο θα ανακοινώσει ποιόν θα υποστηρίξει.

Η δημοσκόπηση του NewsIt.gr απασχόλησε και σήμερα τις πρωινές ενηεμρωτικές εκπομπές. 
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το PosoKanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο – Επιδότηση έως και 36.000 ευρώ για την «Ανακαίνιση Κατοικίας»
«Η ακρίβεια παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα νοικοκυριά και δεν υπάρχουν εύκολες ή μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο συνεχής προσπάθεια, σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 38
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης 8
Μαρία Καρυστιανού: Αν νομοθετηθεί ο όρος γυναικοκτονία θα είναι σαν να λέω ότι η γυναίκα ανήκει στις ευάλωτες ομάδες
«Ο όρος γυναικοκτονία τονίζει τη διάκριση μεταξύ των γυναικών και των ανδρών. Τοποθετεί τη γυναίκα στις ευάλωτες ομάδες, Δεν πιστεύω ότι η γυναίκα είναι αδύναμο φύλο», υποστήριξε η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
Μαρία Καρυστιανού
29
Μπαράζ περιοδειών κορυφαίων υπουργών και στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – «Εξόρμηση» για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους
Τα «αναχώματα» στην Πελοπόννησο λόγω Σαμαρά, το τεστ του πρωθυπουργού για το ποιοι υπουργοί «ιδρώνουν τη φανέλα» και τα «γαλάζια» φροντιστήρια
Κυριάκος Μητσοτάκης 65
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ