Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Το ντέρμπι άλλαξε φαβορί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τάραξε τα νερά αλλά και επιβεβαίωσε το κλίμα που υπήρχε μετά την συμφωνία Σαμαρά – Αβραμόπουλου…

η δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS για το NewsIt. 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Η δημοσκόπηση δίνει σαφές προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά ενώ αναμένεται η Ντόρα Μπακογιάννη να κλιμακώσει την αντεπίθεσή της παίζοντας “εντός έδρας” με μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη.

Η αισιοδοξία είναι πλέον εμφανής στο στρατοπεδο Σαμαρα, όπου θεωρούν οτι η δυναμική δεν ανατρέπεται. Μάλιστα θεωρούν οτι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει πιάσει οροφή  και έχει παίξει όλα τα χαρτιά της.
Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις, όλο και περισσότερα στελέχη, πολιτευτές αλλά και βουλευτές της ΝΔ, που δεν είχαν πάρει θέση, εισρέουν στο γραφείο του κ. Σαμαρά, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και στελέχη που έχουν ήδη υπογράψει υπέρ της Ντόρας.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, είναι φανερό οτι αναζητούν τρόπους για να ανατρέψουν το κλίμα. Οι εισηγήσεις που δέχεται η κα Μπακογιάννη είναι να κλιμακώσει την επίθεση κάνοντας αναφορά σε συμφέροντα που την πολεμούν. Λένε μάλιστα οτι έχει ακόμα πολλούς άσσους στο μανίκι της.

Τα βλέματα είναι στραμένα όμως και στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Το τι θα κάνει και με ποιόν θα πάει “καίει” τα δυο στρατόπεδα αφού είναι ένας πολιτικός με διείσδυση στη νεολαία του κόμματος.
Για ν’ ανοίξει τα χαρτιά του ο κ. Σπηλιωτόπουλος θέτει ως βασικό όρο να σταματήσει η βεντέτα, οι τσακωμοί και τα καλλιστεία των υποψηφίων. Τοτε μόνο θα ανακοινώσει ποιόν θα υποστηρίξει.

Η δημοσκόπηση του NewsIt.gr απασχόλησε και σήμερα τις πρωινές ενηεμρωτικές εκπομπές. 
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε