Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το Ποτάμι “τρέμει” την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ

Το Ποτάμι “τρέμει” την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ

H νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει συναγερμό στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, το Ποτάμι, το οποίο σήμερα σε ευρεία σύσκεψη με όλα τα στελέχη αξιολόγησαν τα νέα πολιτικά δεδομένα που προκύπτουν από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο Ποτάμι ήδη φοβούνται πως η εκλογή Μητσοτάκη θα πλήξει ανεπανόρθωτα το Ποτάμι, που ήδη βρίσκεται πολύ χαμηλά δημοσκοπικά, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν και διαρροές στελέχων προς τη Νέα Δημοκρατία.

Για το λόγο αυτό στην ευρεία σύσκεψη αποφασίστηκε πως το Ποτάμι πρέπει να επισπεύσει να διατυπώσει ένα ολοκληρωμένο μεταρρυθμιστικό λόγο, με προτάσεις επεξεργασμένες.

Ήδη πολλοί στο Ποτάμι αντιμετωπίζουν με καχυποψία κάποιες τοποθετήσεις στελεχών υπέρ της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και ενδεχομένως από την Αντιγόνη Λυμπεράκη, την πρώην βουλευτή του κόμματος ήταν αναμενόμενο λόγω της συγγενείας με την οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά έκπληξη προκάλεσε η τοποθέτηση της κας Κατερίνας Μάρκου, που ανέφερε: “Η νίκη του Κυριάκου δείχνει ότι οι ευρωπαϊκές δυνάμεις της μετριοπάθειας, του κέντρου κ της αντίστασης στον κάθε λογής λαϊκισμό είναι ισχυρές”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε