Πολιτική

Το συγκινητικό αντίο του Γιώργου Παπανδρέου στον Φίλιππο Πετσάλνικο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώργος Παπανδρέου με ένα του tweet αποχαιρέτησε τον “αδελφικό του φίλο και σύντροφο” Φίλιππο Πετσάλνικο που έφυγε σε ηλικία 70 ετών από τη ζωή.

Ένας αδελφικός φίλος και σύντροφος, πολύτιμος συνεργάτης και συνοδοιπόρος, με πολύ μεγάλη προσφορά στον τόπο έφυγε σήμερα από κοντά μας. Η απώλεια του Φίλιππου Πετσάλνικου μας γεμίζει μεγάλη θλίψη. Φίλιππε, καλό ταξίδι”, έγραψε στο twitter ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε την ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τη στεγαστική κρίση: «Με 6,5 δισ. θα μπορούσαν να κατασκευαστούν επτά φορές περισσότερα σπίτια»
Με σκληρή γλώσσα για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, η ΕΛΑΣ αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα περί «εθνικής προτεραιότητας» στη στέγη και αντιπαραθέτει σχέδιο για μόνιμο απόθεμα προσιτής κατοικίας
Φωτογραφία: Eurokinissi 7