Πολιτική

Το τελευταίο ανέκδοτο του Γερούν Ντάισελμπλουμ

Να γελάς ή να κλαις με τις μπαρούφες που αμολάει κατά καιρούς ο Ολλανδός χοιροτρόφος και πλαστογράφος τίτλων σπουδών, Γερούν Ντάισελμπλουμ ή αλλιώς τσιράκι του Σόιμπλε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τελευταίο κατόρθωμα η βαρυσήμαντη δήλωσή του για πλήρη θωράκιση της ευρωπαϊκής οικονομίας από τα οικονομικά σοκ, παρότι, όπως λέει χρειάζεται πολύς χρόνος ακόμα.

Επειδή τα λέει στα σοβαρά και όχι για καλαμπούρι ο Κάλχας θα του θυμίσει εκείνους τους αλήστου μνήμης αυτόματους σταθεροποιητές με τους οποίους ήταν θωρακισμένη η ευρωπαϊκή οικονομία από την αμερικανική κρίση του 2008.

Το πόσο καλή ήταν η θωράκιση την είδαμε μόλις η κρίση πέρασε τον Ατλαντικό. Οχι μόνο δεν άφησε τίποτα όρθιο αλλά κόντεψε να διαλύσει και την ίδια την ευρωζώνη. Ιδιαίτερα εμείς οι Ελληνες νοιώσαμε καλύτερα από όλους, πόσο γερή ήταν η ευρωπαϊκή θωράκιση.

Οπότε Γερούν μην κουράζεσαι. Σταμάτα γιατί θα πάθουμε αγκύλωση από την πολύ θωράκιση
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο για την επίσπευση του ανασχηματισμού: Ο αιφνιδιασμός Μητσοτάκη και η παραμονή Μαρινάκη στη θέση του εκπροσώπου
Οι τέσσερις αλλαγές σηματοδοτούν, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, την ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος και την αξιοποίηση της νέας γενιάς στελεχών
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Γεραπετρίτης προς Πατριάρχη Θεόφιλο: «Τα δικαιώματα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων είναι υπόθεση όλου του Ελληνισμού»
Μήνυμα στήριξης στα Πρεσβυγενή Πατριαρχεία και έμφαση στην προστασία των Αγίων Τόπων από τον υπουργό Εξωτερικών, με φόντο την κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης με Πατριάρχη Ιεροσολύμων