Πολιτική

Το τηλεφώνημα Γεραπετρίτη σε Ανδρουλάκη που δεν απαντήθηκε – Τι λέει το ΠΑΣΟΚ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απάντηση στις διαρροές που φέρονται να έγιναν από την κυβέρνηση ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν ανταποκρίθηκε σε τηλεφώνημα του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη σχετικά με τις παρακολουθήσεις που είχαν στόχο τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έδωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ – αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη – από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια.
Καλούμε την Κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως.

Νωρίτερα, είχαν γίνει γνωστές πληροφορίες ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κυβέρνηση δια του υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χωρίς ο κ. Ανδρουλάκης να απαντήσει.

Οι ίδιες πηγές, αναφερόμενες στα περί εκλογών, επαναβεβαιώνουν ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προσφυγικά: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση μετά την επιδείνωση της υγείας του απεργού πείνας Αριστοτέλη Χαντζή – Συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα
Εκκλήσεις για διάλογο από τον Χάρη Δούκα, παρεμβάσεις από ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντοπούλου και Νέα Αριστερά, απαντήσεις Χαρδαλιά για το σχέδιο της Περιφέρειας
Αριστοτέλης Χαντζής
11
Χατζηδάκης για το Κτηματολόγιο: Από το «συνώνυμο της αποτυχίας» στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης – Το τέλος μιας εκκρεμότητας δεκαετιών
Με την κτηματογράφηση να αγγίζει το 99% της επικράτειας και την ψηφιοποίηση εκατοντάδων εκατομμυρίων σελίδων να βρίσκεται σε εξέλιξη, παρουσιάστηκε ο οδικός χάρτης για την πλήρη ολοκλήρωση του έργου έως το 2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε συζήτηση στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το Κτηματολόγιο.