Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το video του Μητσοτάκη για τον έναν χρόνο κυβέρνησης: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

Το video του Μητσοτάκη για τον έναν χρόνο κυβέρνησης: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

Με ένα video 2 λεπτών και 40 δευτερολέπτων, στο οποίο μιλά ο ίδιος και απαριθμεί τα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα η κυβέρνησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει «ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη» στους πολίτες και… γιορτάζει τον έναν χρόνο της ΝΔ στην εξουσία.

Μέσα σε έναν μόλις χρόνο, αναφέρει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «Έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα». Άλματα που όπως λέει «δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν μετά από σκληρή δουλειά και με τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας».

Click4more Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα – Πολιτικά ανέντιμο να πάω σε εκλογές

«Η παγκόσμια συγκυρία επιβάλει σεμνότητα και χαμηλούς τόνους. Αλλά η πορεία της χώρας και τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία και ελπίδα», σημειώνει στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

Όπως λέει «το έργο της κυβέρνησης είναι πολύ πυκνό για να χωρέσει σε ένα μικρό βίντεο. Εστιάζουμε στη συλλογική εμπειρία των πολιτών όπως τη διαμόρφωσαν οι δύο μεγάλες κρίσης του Έβρου και του κορονοϊού, αλλά και την εντυπωσιακή πρόοδο στην ψηφιοποίηση του κράτους. Και δίνουμε έμφαση στην τήρηση μίας μεγάλης υπόσχεσης που κάναμε στις εκλογές του Ιουλίου. Επιβεβαιώσαμε το κεντρικό μας σύνθημα: πως οι Έλληνες, ενωμένοι μπορούμε. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος για την πατρίδα μας».

Δείτε το video του Κυριάκου Μητσοτάκη

Παράλληλα, με ένα κείμενο 47 σελίδων η κυβέρνηση παρουσιάζει το έργο της σε όλους τους τομείς και ανά υπουργείο στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι πολιτικές και οι δράσεις που υλοποιήθηκαν στο χρόνο αυτό.

Δείτε την παρουσίαση εδώ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις