Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Το ζεϊμπέκικο της Γεροβασίλη στη Βουλή – Ερώτηση για την… παρέα της!

Το ζεϊμπέκικο της Γεροβασίλη στη Βουλή – Ερώτηση για την… παρέα της!

Το… “βαρύ” ζεϊμπέκικο που χόρεψε η Όλγα Γεροβασίλη στο μαγαζί που εμφανίζονται ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ραλλία Χρηστίδου και κυρίως ένας άνθρωπος από την παρέα της έγιναν θέμα… ερώτησης στη Βουλή! Όχι τόσο το ζεϊμπέκικο όσο το γεγονός πως ο άνδρας που της χτυπούσε παλαμάκια είναι ο νεοδιορισμένος διοικητής του νοσοκομείου Άρτας…

Mε αφορμή προφανώς τη φωτογραφία του πρόσφατου ζεϊμπέκικου της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη και του «παλαμοκροτητή» της, νεοδιορισμένου στη διοίκηση του νοσοκομείου Άρτας, οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, Βασίλης Κεγκέρογλου και Λεωνίδας Γρηγοράκος κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας με την οποία τον ρωτούν ποια είναι τα «κριτήρια για το διορισμό Προέδρων, Αντιπροέδρων και μελών ΔΣ στα Νοσοκομεία».

Χαρακτηριστικά, οι τρείς βουλευτές στην ερώτησή τους αναφέρουν ότι «νέα πρωτοφανή κριτήρια φαίνεται να ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την επιλογή Προέδρων και Αντιπροέδρων στα Νοσοκομεία της χώρας, οι οποίοι καλούνται να αντικαταστήσουν τους Διοικητές των Νοσοκομείων» επισημαίνοντας ότι «με τροποποίηση Υπουργικής Απόφασης που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 11 Δεκεμβρίου 2015 (Υ.Ο.Δ.Δ. 908), ο κ. Βασίλειος Μπαλάσκας, οδοντίατρος, ορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας ως τακτικό μέλος και αντιπρόεδρος όπως επίσης, ως τακτικό μέλος ορίζεται ο κ. Ροβίνας Γεώργιος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο ο κ. Μπαλάσκας όσο και ο κ. Ροβίνας διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο, αφού ο κ. Μπαλάσκας τη συνόδευε σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο και ο κ. Ροβίνας φέρεται ως Διευθυντής του γραφείου της».

Και μετά από αυτά ερωτούν: «Τα κριτήρια για την επιλογή των Προέδρων, Αντιπροέδρων και μελών ΔΣ στα Νοσοκομεία της χώρας είναι:
– οι στενές φιλικές σχέσεις με μέλη της κυβέρνησης, η θητεία στα γραφεία Υπουργών και Υφυπουργών,
– οι κοινές τους έξοδοι σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης
– και βεβαίως τα παλαμάκια όταν τα μέλη της κυβέρνησης επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες;».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε