Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τόσκας κατά ΠΟΑΣΥ για την συγκέντρωση στα Εξάρχεια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Να πάρει πίσω την απόφασή της για συγκέντρωση στα Εξάρχεια στις 29 Ιουνίου κάλεσε την ΠΟΑΣΥ Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μιλώντας στον Real Fm ο Νίκος Τόσκας χαρακτήρισε μάλιστα την απόφαση επιπόλαιη προειδοποιώντας ότι μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν υπάρχει άβατο για τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

“Πόλεμος” αστυνομικών – αντιεξουσιαστών για εκδήλωση στα Εξάρχεια

Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης: 

Δημοσιογράφος: Επικροτείτε την πρωτοβουλία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. να διοργανώσει συγκέντρωση στα Εξάρχεια. Είναι σημερινή εξέλιξη και από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έχουν πει ότι θα τους υποδεχτούν, δεν ξέρω τι είδους υποδοχή θα έχουν ρωτώ λοιπόν αν επικροτείτε.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη : Θεωρώ είναι τελείως επιπόλαια ενέργεια – διακήρυξη και ότι θα την πάρουν πίσω γιατί δεν έχει ούτε καμία σκοπιμότητα σοβαρή, προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και πιστεύω απόλυτα θα το ξανασκεφτούν.

Δημοσιογράφος: Υπάρχει δηλαδή άβατο;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Όχι δεν υπάρχει άβατο, αλλά τώρα δεν πρέπει ποτέ να γίνεται κάτι χωρίς σκοπιμότητα ιδιαίτερη και χωρίς να εξυπηρετείς το κοινό καλό.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε