Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Τόσκας: Μερικοί εθελοτυφλούν και δεν βλέπουν τις ενέργειες γίνονται για πρώτη φορά στα Εξάρχεια

Τόσκας: Μερικοί εθελοτυφλούν και δεν βλέπουν τις ενέργειες γίνονται για πρώτη φορά στα Εξάρχεια

«Μερικοί εθελοτυφλούν, κάνουν πως δεν έβλεπαν τι γινόταν ή τι δεν γινόταν τόσα χρόνια στα Εξάρχεια και δεν βλέπουν τι γίνεται σήμερα…» με αυτό τον τρόπο απάντησε στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, όταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Παπαθεοδώρου του ζήτησε να αποδοκιμάσει την δράση ομάδων πολιτοφυλακής στα Εξάρχεια.

Ο κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, κατά την συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Κύρωσης της Συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδος και της Βουλγαρίας για την διασυνοριακή συνεργασία, αναφέρθηκε και στο βίντεο που προβλήθηκε σε ιστοσελίδα και έδειχνε την δράση ομάδων πολιτοφυλάκων που έδιωξαν διακινητές ουσιών από τα Εξάρχεια.

«Θα θέλαμε» είπε ο βουλευτής, «από τον αναπληρωτή υπουργό να κάνει ένα σχόλιο καθώς δεν είναι Δημοκρατικά ανεκτή ούτε η δράση αναρχικών ούτε και η δράσεις ομάδων πολιτοφυλάκων στα Εξάρχεια. Και η δράση αυτή των ομάδων αυτών να γίνεται ανεκτή από την ΕΛΑΣ και να μην τους συλλαμβάνει. Πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες οδηγίες που ο υπουργός θα πρέπει να δώσει στην ΕΛΑΣ. Αυτό, δεν είναι θέμα επιχειρησιακής ικανότητας αλλά πολιτικής βούλησης και για αυτό θα θέλαμε σήμερα μια δήλωση καταδίκης να κάνει ο κ. Νίκος Τόσκας».

Ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας, επέλεξε να απαντήσει στην αναφορά του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Θεόδωρο Παπαθεοδώρου με πολιτική αντεπίθεση και όχι ευθέως να καταδικάσει το επεισόδιο.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε