Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

“Τραπεζώματα” από τον Μάκη Γιακουμάτο

“Τραπεζώματα” από τον Μάκη Γιακουμάτο

Γεύμα σε τουλάχιστον 20 βουλευτές της ΝΔ παρέθεσε χθες βράδυ στο σπίτι του στο Κολωνάκι ο Μάκης Γιακουμάτος.

Ο κ. Γιακουμάτος προσκάλεσε κυρίως βουλευτές επαρχίας που εκλέχτηκαν κυρίως στις προηγούμενες και στις φετινές εκλογές. Απο τους “παλιούς” βουλευτές καλεσμένος ήταν μόνο ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος συνδέεται με στενή φιλια χρόνων με τον πρώην υπουργό.

Μεταξύ των βουλευτών που παρευρέθηκαν ηταν ο Ανδ. Κατσανιωτης, ο Γ. Κεφαλογιαννης, ο Κ. Σκρεκας, ο Χρ. Κελλας, ο Χρ. Μπουκωρος, η Μ. Αντωνιου, ο Στ. Γιαννακης, ο Μ. Κονσολας, Απ. Βεσυρόπουλος, Β. Γιόγιακας, Γ.Αντωνιάδης, Μπ. Αθανασίου, Ν. Κεραμεως, Β. Οικονομου, Γ. Πλακιωτακης, Κ. Βλάσσης, Θ. Δαβάκης, Γ. Ανδριανος, Σ. Κεδικογλου, Κ. Γεωργαντα, Τ. Κοψαχείλης κλπ. Προσκεκλημένος ηταν και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κώστας Μίχαλος.

Το γεύμα περα απο μεγάλη ποικιλία φαγητών περιείχε και αρκετή πολιτική κουβεντα. Οι “γαλάζιοι” βουλευτες στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν εξέφραζαν την ανησυχία τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις διαπραγματεύσεις με ολους να υποστηρίζουν οτι τα πράγματα ηταν οριακά.

Την τιμητική της στις συζητήσεις είχε και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία δέχτηκε τα “πυρά” των βουλευτών για τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως την ατάκα της βραδιάς πέταξε ο Νικητας Κακλαμανης ο οποίος σχολιάζοντας τα όσα διεξήχθησαν χθες μεταξυ της Ζωής Κωνσταντοπουλου και του Γιάννη Στουρνάρα ειπε “η Κωνσταντοπούλου κατάφερε να μας κάνει να υποστηρίζουμε και τον Στουρνάρα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε