Πολιτική

Τρείς φορές είπε όχι ο Τσίπρας στον Καμμένο

Για τις επαφές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του προέδρου του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα, σχετικά με την πρότασή τους για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη "λίστα Λαγκάρντ" μίλησε το πρωί ο Βασίλης Καπερνάρος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Με τον κ. Τσίπρα συνομίλησε (σσ ο κ. Καμμένος) τρεις φορές. Ξεκινήσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα είπαμε, αλλά μας αρνήθηκαν. Γι’ αυτό, στείλαμε σε όλους τους βουλευτές και περιμένουμε μέχρι το μεσημέρι να δούμε ποιοι θα συμφωνήσουν εγγράφως» ανέφερε βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σημειώνοντας ότι ο ίδιος είχε ταχθεί υπέρ της επιμονής του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Β. Καρπενάρος είπε πως δεν μπορεί να εξηγήσει αυτήν τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, «που όχι εμμονή και επιμονή, αλλά ούτε αναφορά στον κ. Παπανδρέου» περιλαμβάνει και προσέθεσε: «Γι’ αυτό ο Πάνος Καμμένος προσωπικά πήρε τηλέφωνο τον κ. Τσίπρα. Θέλαμε να πούμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι βγαίνει από τα πραγματικά περιστατικά. Να αναζητήσετε τη σκοπιμότητα και τη φιλαλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

37 βουλευτές υπογράφουν το αίτημα Προανακριτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε σε ειδική ανοικτή εκδήλωση τον απολογισμό των πρώτων 30 μηνών θητείας, αναφερόμενος αναλυτικά σε 352 έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,587 δισ. ευρώ
Νίκος Χαρδαλιάς
Παύλος Μαρινάκης για Marfin: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση της Δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος
«Κάθε φορά που δικαιολογείς μια κατάληψη που είναι μια παράνομη πράξη σε ένα πανεπιστήμιο ρίχνεις και εσύ νερό στο μύλο πράξεων που η κλιμάκωσή τους οδηγεί ακόμη και σε μια δολοφονία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης