Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τσακαλώτος… γειώνει Μητσοτάκη: Ευχαριστώ, θα τον καταπλήξω με την αχαριστία μου!

Τσακαλώτος… γειώνει Μητσοτάκη: Ευχαριστώ, θα τον καταπλήξω με την αχαριστία μου!

Με το γνωστό του ύφος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανταποκρίθηκε μέσω twitter στα καλά λόγια που είπε νωρίτερα για εκείνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στην αναφορά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ότι μπορεί να συζητήσει πολιτικά και ιδεολογικά μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός έγραψε: «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τα καλά του λόγια. Όπως είχε πει τον 19ο αιώνα ο Αυστριακός πρωθυπουργός, πρίγκιπας του Schwarzenberg, θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου».

«Ο Τσακαλώτος και το χιούμορ από το ψυγείο»

«Με τον κ. Τσακαλώτο μπορώ να κάνω μια ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση. Διαφωνούμε σε πάρα πολλά. Είναι ένας μαρξιστής οικονομολόγος, ένας άνθρωπος όμως που έχει αρχή, μέση και τέλος όταν μιλάει. Κρατάει το επίπεδο της αντιπαράθεσης εκεί που πρέπει να είναι στη Βουλή. Έχει και ένα έτσι ιδιαίτερο χιούμορ. Άσχετα αν μερικές φορές τα αστεία του είναι σαν να έχουν βγει από το ψυγείο. Αυτό εν πάση περιπτώσει το παραγνωρίζω λέγοντας σας ότι με τον κ. Τσακαλώτο μπορώ να συζητήσω πολιτικά και ιδεολογικά» είπε νωρίτερα στη συνέντευξη τύπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το τι θα γίνει την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν με αφορά. Με αυτόν το ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να υπάρξει καμία δυνατότητα για οποιαδήποτε συνεννόηση, σύγκληση την επόμενη μέρα», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσότακης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις