Πολιτική

Τσακαλώτος: Η ΝΔ δεν δικαιούται να κατηγορεί άλλους για χυδαιότητα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με σημερινή του δήλωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συγκεκριμένα o κ. Τσακαλώτος αναφέρει: “Η ΝΔ, το κόμμα που ανήγαγε τη χυδαιότητα στην πολιτική σε επιστήμη, που κατηγορούσε για ψεύτη κάθε πολιτικό της αντίπαλο, που μιλούσε για προδότες και «εθνικά επιζήμια συμφωνία», που κατέβαινε στα συλλαλητήρια και τώρα ψάχνει εισηγητή, που πολιτεύτηκε με fake news και λάσπη, που φέρει σχεδόν ακέραιη την ευθύνη για την κατάσταση του πολιτικού διαλόγου, δε δικαιούται να κατηγορεί άλλους για χυδαιότητα, ούτε να μιλάει για σοβαρότητα, όπως έκανε στην τελευταία ανακοίνωσή της”.

Click4more: Στην… team Τσίπρας ο Πολάκης! Δημόσιο μήνυμα στον Τσακαλώτο

Τέλος με σκωπτικό ύφος προσθέτει: “Θα προέτρεπα τα στελέχη της ΝΔ να πάνε σε ένα σχολείο, εκεί που τα παιδιά κάνουν κατάληψη φορώντας μάσκες και ζητούν το αυτονόητο: καθηγητές και λιγότερους μαθητές ανά τάξη. Και ας μιλήσει μετά για τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μπακογιάννη για επιτελικό κράτος: «Δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ, πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις»
Η πρώην υπουργός μίλησε για «υγιέστατο διάλογο» μετά την επιστολή των πέντε βουλευτών της ΝΔ και τόνισε ότι «η κοινοβουλευτική λειτουργία στηρίζει την εκτελεστική εξουσία»
Ντόρα Μπακογιάννη
Καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου - ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για την πρόεδρο της ΑΠΔΠ - «Μας κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε», «υπηρετείτε σχέδιο»
Η κόντρα για την πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού ξεκίνησε από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, συνεχίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και συνεχίστηκε στην Ολομέλεια
Ζωή Κωνσταντοπούλου 9