Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τσακαλώτος: Ξεκίνησε την ομιλία του με ανέκδοτο του Αλέφαντου (video)

Τσακαλώτος
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Με μια φράση που χρησιμοποιούσε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Αλέφαντος, ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος πήρε τον λόγο κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών.

«Όλοι γνωρίζουν ότι ζούμε κοσμογονικές στιγμές. Ότι αλλάζουν όλα σε υγεία, οικονομία, κοινωνία», τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. «Βλέπουμε ότι τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο όλοι ασχολούνται με αυτό. Όλοι, σε όλον τον κόσμο εκτός από τους βουλευτές της ΝΔ που φαίνεται να μην μπορούν να εμπλακούν στη συζήτηση», τόνισε και συνέχισε, υπενθυμίζοντας το αστείο του Νίκου Αλέφαντου. «Μου θυμίζετε ένα αστείο του Αλέφαντου που έλεγε για έναν παίκτη που δεν συμπαθούσε “το παιδί δεν το’ χει, τον στέλνεις στο περίπτερο για πατατάκια κι έρχεται με γαριδάκια”».

click4more: Σταϊκούρας: «Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περιορίσουμε τις δυσμενείς οικονομικές συνέπειες»

Για το γεγονός δε ότι η ΝΔ δεν δέχεται καμία κριτική υπενθύμισε τη φράση του αθλητικογράφου, Αντώνη Πανούτσου που με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού έλεγε “Είμαι από τους ανθρώπους που προτιμάω την πιο χυδαία κολακεία από την πιο εποικοδομητική κριτική”. Ο αθλητικογράφος το έλεγε με αυτοσαρκασμό αλλά η ΝΔ το κάνει πραγματικά. Έχει αλλεργία στην κριτική», πρόσθεσε.

Δείτε όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Φωτογραφίες: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις