Πολιτική

Τσακαλώτος: Με μαγιώ στην Κουρούτα, παίζει ρακέτες [pics]

Σε ρυθμούς διακοπών κύλησε το τριήμερο για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Ηλεία. Έργα και... ημέρες του υπουργού Οικονομικών στην παραλία της Κουρούτας με ρακέτες, χαλάρωση και τελικά... ωτίτιδα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο “τσάρος” της Ελληνικής Οικονομίας, μετά την εξασφάλιση της δόσης από τον ESM, είπε να πάρει μια ανάσα στο νομό Ηλείας, συνοδευόμενος πάντα από το Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θοδωρή Μιχόπουλο.

Έτσι ο φακός “έπιασε” σε πολλά σημεία τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την παραμονή του στην παραλία της Κουρούτας και στη Στροφή του Κότσιφα, όπου πέρα από το φαγητό, απόλαυσε για αρκετές ώρες την παραλία παίζοντας beach volley και ρακέτες, οικογενειακώς αλλά και με άλλους παραθεριστές….

Όπως έχουμε ήδη προαναφέρει, πάντως, ο υπουργός των Οικονομικών έφυγε από την Ηλεία έχοντας “κληρονομήσει” και μια… ωτίτιδα, που τον ανάγκασε να μην μεταβεί στις Βρυξέλλες για το Eurogroup…

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ilialive.gr από την παραμονή του κ. Τσακαλώτου στην Ηλεία… 


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
Μακάριος Λαζαρίδης: «Δεν υπάρχει καμία δική μου παράνομη πράξη – Ένα διοικητικό λάθος 20 ετών βαφτίστηκε πολιτικό σκάνδαλο»
Ο κ. Λαζαρίδης κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στα πρακτικά της Βουλής - «Δεν υφίσταται κανένα πλαστό πτυχίο, ψευδές δικαιολογητικό ή παραπλάνηση της διοίκησης»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης στη Βουλή
43