Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τσακωμός Πολάκη – ΝΔ για τον Ευαγγελισμό – “Άλλαξε image maker – Είσαι κατ’ ευθυμισμόν υπουργός”

Τσακωμός Πολάκη – ΝΔ για τον Ευαγγελισμό – “Άλλαξε image maker – Είσαι κατ’ ευθυμισμόν υπουργός”

Αργά το βράδυ επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επισκεφτεί αιφνιδιαστικά τον Ευαγγελισμό, ξημερώματα του… απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καλώντας τον να… αλλάξει image maker! Και φυσικά, προέκυψε τσακωμός για την Υγεία.

«Ένα σχόλιο μόνο: οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες» έγραψε στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψη στον Ευαγγελισμό και από αυτή τη φράση “πιάστηκε” ο Παύλος Πολάκης για να ξεκινήσει το post που έκανε… μεταμεσονύχτια.

Ήταν λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε στο Facebook: “Όταν έκλεινε ο Άδωνις 4 νοσοκομεία και έδιωχνε 2500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια, (τότε ντε που ήσουν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15.000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;; Άλλαξε image maker, από γκρεμό σε καταστροφή σε πάει…..(πάντα γύρω απ’ το Κολωνάκι βέβαια είτε για καφέ είτε για εφημερία).

Πρώτος στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μέσω twitter χαρακτήρισε… άρρωστο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας γιατί στις 04:00 τα ξημερώματα «βρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εμένα που έφτιαξα τα νέα χειρουργεία εκεί με την ΕΤΕ».

Αργότερα ήρθε και η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τον Παύλο Πολάκη αντί να βρίζει, να μιλήσει με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς του μεγαλύτερου δημόσιου νοσοκομείο της χώρας όπως έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Το κείμενο της ανακοίνωσης

«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”.

Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει – όπως υποχρεούται – να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που – με ευθύνη της Κυβέρνησης – συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.

Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε