Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τσίπρας, Μηλιός, και Στρατούλης vs Σταμάτης για τον ΕΝΦΙΑ. Έχει γέλιο η παράσταση…

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εχει πλάκα, μα πολύ μεγάλη πλάκα αυτή η ιστορία με τον ΕΝΦΙΑ. Ακούς τα παλικάρια των δύο μεγάλων κομμάτων να διαγκωνίζονται και να μονομαχούν σε …μαρμαρένια αλώνια και νομίζεις ότι από κάποια γωνία μπορεί να ξεμυτίσει και ο Διγενής Ακρίτας.

Δώστε βάση. Δεν πρόλαβε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς να πει πως δεν θα πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ το 2015 και άρχισε το τουρλουμπούκι.

Λες και διαιτητής σφύριξε την έναρξη αγώνα της super league. Αμέσως βγήκε ο Στρατούλης, λες και φοβόταν μην τον προλάβει κανένας άλλος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και του κλέψει τη δόξα και έριξε την μπαταριά του. Θα εφαρμόσουμε φόρο στη μεγάλη ακίνητη περιουσία πάνω από 450.000 ευρώ είπε ο κυρ Δημήτρης.

Τι ήταν να το πει, άστραψε και βρόντησε η Νέα Δημοκρατία. Οι ιδιοκτήτες θα πληρώνουν 10.000 ευρώ το χρόνο φόρο είπε στην αρχή. Όμως, φαινόταν σαν υποστήριζε τους λεφτάδες. Οπότε το ξανασκέφτηκε και αφού έκανε άλλους υπολογισμούς επανήλθε με μικρότερο χαράτσι. Θα πληρώνουν 2.800 ευρώ το χρόνο 500.000 ιδιοκτήτες τσίριξε με πάθος.

Εν τω μεταξύ ο Αλέξης και κάποιο άλλο στέλεχος το όνομα του οποίου μου διαφεύγει (ε, γέρος άνθρωπος είμαι και δικαιολογούμαι. Βλέπετε το αλτσχάιμερ…) κατέβασαν το όριο στις 400.000 ευρώ.

Και πριν τελειώσουν οι υπολογισμοί και μπουν στη θέση τους οι αριθμομηχανές, χτύπησε ο Μηλιός. Τι 400 χιλιάδες μου λέτε. Στις 200.000 θα μπει το όριο χωρίς να διευκρινίσει αν αναφέρεται σε εμπορικές τιμές, σε αντικειμενικές που ισχύουν σήμερα και είναι υψηλότερες από τις εμπορικές ή στις νέες αντικειμενικές.

Τι ήταν να το ακούσει αυτό ο Δημήτρης Σταμάτης της Νέας Δημοκρατίας και κολλητός του Αντώνη (χρόνια πολλά). Γούρλωσε τα μάτια και αμέσως άστραψε και βρόντησε: είναι δήμευση της περιουσία της μικρομεσαίας τάξης, που ποτέ δεν ήταν συμπαθής στα αριστερίστικα κινήματα, είπε με στόμφο και οργή και μας άφησε όλους κάγκελο. Γιατί κύριε Σταμάτη μου ο ΕΝΦΙΑ τι είναι; Κανένας δίκαιος φόρος; Ενοίκιο στο Δημόσιο πληρώνουμε…

Κι΄ εγώ ως γέρο – μάντης (εξ ού και το αλτσχάιμερ που σας έλεγα) βλέπω πως δεν ξέρουν τι λένε. Αυτοσχεδιάζουν και δεν προβλέπω καλά ξεμπερδέματα. Βρε πανέλληνες σε εκλογές πηγαίνετε. Δεν φτιάχνετε και κανένα προγραμματάκι. Ετσι για να λέτε τις ίδιες και όχι διαφορετικές αρλούμπες….

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε