Πολιτική

Τσίπρας, Μηλιός, και Στρατούλης vs Σταμάτης για τον ΕΝΦΙΑ. Έχει γέλιο η παράσταση…

Εχει πλάκα, μα πολύ μεγάλη πλάκα αυτή η ιστορία με τον ΕΝΦΙΑ. Ακούς τα παλικάρια των δύο μεγάλων κομμάτων να διαγκωνίζονται και να μονομαχούν σε …μαρμαρένια αλώνια και νομίζεις ότι από κάποια γωνία μπορεί να ξεμυτίσει και ο Διγενής Ακρίτας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δώστε βάση. Δεν πρόλαβε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς να πει πως δεν θα πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ το 2015 και άρχισε το τουρλουμπούκι.

Λες και διαιτητής σφύριξε την έναρξη αγώνα της super league. Αμέσως βγήκε ο Στρατούλης, λες και φοβόταν μην τον προλάβει κανένας άλλος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και του κλέψει τη δόξα και έριξε την μπαταριά του. Θα εφαρμόσουμε φόρο στη μεγάλη ακίνητη περιουσία πάνω από 450.000 ευρώ είπε ο κυρ Δημήτρης.

Τι ήταν να το πει, άστραψε και βρόντησε η Νέα Δημοκρατία. Οι ιδιοκτήτες θα πληρώνουν 10.000 ευρώ το χρόνο φόρο είπε στην αρχή. Όμως, φαινόταν σαν υποστήριζε τους λεφτάδες. Οπότε το ξανασκέφτηκε και αφού έκανε άλλους υπολογισμούς επανήλθε με μικρότερο χαράτσι. Θα πληρώνουν 2.800 ευρώ το χρόνο 500.000 ιδιοκτήτες τσίριξε με πάθος.

Εν τω μεταξύ ο Αλέξης και κάποιο άλλο στέλεχος το όνομα του οποίου μου διαφεύγει (ε, γέρος άνθρωπος είμαι και δικαιολογούμαι. Βλέπετε το αλτσχάιμερ…) κατέβασαν το όριο στις 400.000 ευρώ.

Και πριν τελειώσουν οι υπολογισμοί και μπουν στη θέση τους οι αριθμομηχανές, χτύπησε ο Μηλιός. Τι 400 χιλιάδες μου λέτε. Στις 200.000 θα μπει το όριο χωρίς να διευκρινίσει αν αναφέρεται σε εμπορικές τιμές, σε αντικειμενικές που ισχύουν σήμερα και είναι υψηλότερες από τις εμπορικές ή στις νέες αντικειμενικές.

Τι ήταν να το ακούσει αυτό ο Δημήτρης Σταμάτης της Νέας Δημοκρατίας και κολλητός του Αντώνη (χρόνια πολλά). Γούρλωσε τα μάτια και αμέσως άστραψε και βρόντησε: είναι δήμευση της περιουσία της μικρομεσαίας τάξης, που ποτέ δεν ήταν συμπαθής στα αριστερίστικα κινήματα, είπε με στόμφο και οργή και μας άφησε όλους κάγκελο. Γιατί κύριε Σταμάτη μου ο ΕΝΦΙΑ τι είναι; Κανένας δίκαιος φόρος; Ενοίκιο στο Δημόσιο πληρώνουμε…

Κι΄ εγώ ως γέρο – μάντης (εξ ού και το αλτσχάιμερ που σας έλεγα) βλέπω πως δεν ξέρουν τι λένε. Αυτοσχεδιάζουν και δεν προβλέπω καλά ξεμπερδέματα. Βρε πανέλληνες σε εκλογές πηγαίνετε. Δεν φτιάχνετε και κανένα προγραμματάκι. Ετσι για να λέτε τις ίδιες και όχι διαφορετικές αρλούμπες….

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κάλεσμα Πολάκη για την Κεντρική Επιτροπή – «Μην δίνετε σημασία στα μηνύματα, δεν έχει αρμοδιότητα η αναπληρώτρια γραμματέας»
Ο βουλευτής Χανίων επιμένει ότι η συνεδρίαση θα γίνει κανονικά στο Wyndham, κατηγορεί κύκλους ότι επιδιώκουν τη διάλυση του κόμματος και ανοίγει νέο μέτωπο με την Αναστασία Σαπουνά για τη νομιμότητα της διαδικασίας
Παύλος Πολάκης 16
Μήνυμα διακυβέρνησης από τον Τσίπρα – Η ΕΛΑΣ, η Παιδεία και τα εθνικά θέματα στο επίκεντρο  
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο κόμμα του ως δύναμη «κυβερνώσας Αριστεράς», προανήγγειλε αλλαγές στην εισαγωγή στα ΑΕΙ και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική και τη στάση της απέναντι στις ΗΠΑ
Αλέξης Τσίπρας
16
Δύο ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου: «Συγκέντρωση φίλων» ή Κεντρική Επιτροπή στο Wyndham – Το θολό τοπίο με την αίθουσα και την ταυτοποίηση των μελών
Η αναπληρώτρια γραμματέας Αναστασία Σαπουνά δηλώνει ότι δεν υπάρχει επίσημη σύγκληση και εισηγείται ΚΕ στις 18 Ιουλίου, ενώ Πολάκης και Παππάς επιμένουν ότι η συνεδρίαση θα γίνει κανονικά
Δύο ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου: «Συγκέντρωση φίλων» ή Κεντρική Επιτροπή στο Wyndham – Το θολό τοπίο με την αίθουσα και την ταυτοποίηση των μελών
9
Η Μαρία Καραγιάννη η γυναίκα στο μπαλκόνι της Marfin θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές: «Τους εκλιπαρούσαμε να μη μας κάψουν - Είχαν πλήρη επίγνωση»
«Τους έβλεπαν τους ανθρώπους και τους άκουγαν να ουρλιάζουν. «Σε παρακαλούμε μην το ρίξεις», τους φώναζαν» - «Για μια εβδομάδα το σώμα μας ξέρναγε στάχτη και αποκαΐδια»
Marfin: Η Μαρία Καραγιάννη θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές – «Τους εκλιπαρούσαμε να μη μας κάψουν»
24
Χρυσοχοΐδης για συλλήψεις Marfin και εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Δεν νοείται αφαίρεση ζωής χωρίς απόδοση δικαιοσύνης»
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογραμμίζει ότι «η Δημοκρατία είναι ισχυρή και πάντα νικά», στέλνοντας μήνυμα προς όσους επιχειρούν να επιβάλουν τον φόβο μέσω της βίας
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΣΥΡΙΖΑ: Φιάσκο με την Πολιτική Γραμματεία που ζήτησαν Πολάκης και Παππάς – Κανονικά το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή μετά την παρέμβαση Κουβέλη
Πηγές που πρόσκεινται στην αναπληρώτρια γραμματέα, που εκτελεί χρέη επικεφαλής του κόμματος μετά την παραίτηση Φάμελλου, επιμένουν ότι η συνεδρίαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί
Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης
9