Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τσοχατζόπουλος κατά Πολάκη: Άνανδρος, “απέδρασε” προσωρινά

Τσοχατζόπουλος κατά Πολάκη: Άνανδρος, “απέδρασε” προσωρινά

Άνανδρο, χυδαίο, υβριστή και λασπολόγο χαρακτηρίζει σε δήλωση του τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο λόγος που ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιτίθεται στον Παύλο Πολάκη είναι η αναβολή της συζήτησης της αγωγής που έχει καταθέσει η σύζυγος του, σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Η Βίκυ Σταμάτη έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος του κ. Πολάκη με την οποία ζητάει αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ με αφορμή την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με την οποία την χαρακτήριζε “νεόπλουτο τσουλί” και “φτωχό νυμφίδιο”.

Τσοχατζόπουλος λάβρος κατά Πολάκη!

«Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  κύριος Πολλάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό  μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της , ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας” τονίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη δήλωση του.

Επίσης, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας  τονίζει για τον κ. Πολάκη ότι «δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει, ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός-, υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις