Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τζανακόπουλος: Πιθανή η λύση αύριο στο Eurogroup

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αν κάποιοι ανακαλύψουν νέα κολλήματα στη διαπραγμάτευση, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα ζητήσουμε έκτακτη σύνοδο κορυφής, ωστόσο ο κ. Τζανακόπουλος, όπως και ο Πρωθυπουργός, εξέφρασε την άποψη ότι αυτό δεν θα χρειαστεί.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Δ. Τζανακόπουλος είπε ότι είναι πιθανή η εξεύρεση λύσης στο αυριανό eurogroup στη Μάλτα.

“Θεωρώ ότι τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε μια πολύ θετική εξέλιξη, αύριο. Νομίζω ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα έχει πετύχει εντυπωσιακά δημοσιονομικά αποτελέσματα. Για πρώτη φορά είμαστε σε πορεία ολοκλήρωσης του προγράμματος” ανέφερε ο υπουργός.

Σε ότι αφορά στις αναφορές Τσίπρα σε έκτακτη σύνοδο κορυφής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως η κυβέρνηση επιθυμεί την εξεύρεση λύσης και πως ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι εάν κάποιοι επιχειρήσουν εκ νέου να βάλουν κολλήματα τότε θα πρέπει η λύση να αναζητηθεί σε στο ανώτερο επίπεδο.
Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πορεία, είπε ο κ. Τζανακόπουλος, το ίδιο ισχύει και σήμερα, εάν κάποιοι βάλουν κόλλημα τότε η χώρα θα ζητήσει έκτακτη σύνοδο, τονίζοντας ωστόσο ότι προς το παρόν υπάρχουν ελπίδες για λύση στη σύνοδο των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης. 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε