Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζανακόπουλος: Υπάρχουν διαφορές προσπαθούμε να τις γεφυρώσουμε

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανοιχτά ζητήματα στη διαπραγμάτευση παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα εργασιακά λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν διαφορετικές θέσεις στα εργασιακά, αλλά γίνεται προσπάθεια να της γεφυρώσουμε.

Σε ότι αφορά στη νομοθέτηση των μέτρων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε ότι αυτό θα γίνει παράλληλα με τη συμφωνία για μέτρα που αφορούν στο χρέος.

Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι μέχρι το Eurogroup της 20ής Μαρτίου να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις για το SLA και να έχουν γεφυρωθεί οι όποιες διαφορές απομένουν σε σχέση με την αλλαγή του δημοσιονομικού μείγματος για την περίοδο μετά το 2019, τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Σε διάψευση των προσδοκιών του κ. Μητσοτάκη, βαδίζουμε προς μία συμφωνία με τους θεσμούς σαφώς καλύτερη από αυτή που μας καλούσε να υπογράψουμε», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Διερωτήθηκε δε εάν «ο κ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει τη συμφωνία συμπεριλαμβανομένων των μέτρων ελάφρυνσης ή αν θα ξανακάνει το λάθος του Δεκεμβρίου όταν δεν ψήφισε το μέτρο για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων με 617 εκατομμύρια ευρώ».

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε