Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Τζιλ Μπάιντεν – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Το παρασκήνιο της συνάντησης τους στο Λευκό Οίκο

Τζιλ Μπάιντεν – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Το παρασκήνιο της συνάντησης τους στο Λευκό Οίκο

Κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον, η σύζυγος του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για πρώτη φορά με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Τζιλ Μπάιντεν είχαν τετ α τετ σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, κατά τη διάρκεια του οποίου σερβιρίστηκε τσάι. Η συνάντησή τους κράτησε περίπου μίαμιση ώρα, δηλαδή όσο ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τζο Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο. Παρούσες ήταν και οι κόρες του πρωθυπουργικού ζεύγους, Σοφία και Δάφνη. 

Η 23χρονη Σοφία Μητσοτάκη έφτασε στην Ουάσινγκτον το πρωί της ίδιας ημέρας αεροπορικώς από το Λονδίνο, όπου εργάζεται στη CVC Capital Partners, ενώ η 19χρονη Δάφνη ήρθε με άλλη πτήση από το Κονέκτικατ, όπου σύντομα ολοκληρώνει το πρώτο έτος των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο Yale. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, και οι δύο ταξίδεψαν με εμπορική πτήση, σε οικονομική θέση.

Μετά το πέρας της συνάντησης στο Οβάλ Γραφείο, περίμεναν όλοι μαζί στον ξεχωριστό χώρο αναμονής στον Λευκό Οίκο, για να μετακινηθούν όλοι μαζί προς τον χώρο, όπου θα γίνόταν η δεξίωση.

Η συνάντηση με τη Νάνσι Πελόζι

Μια ημέρα μετά και πριν από την ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο, η Μαρέβα Γκραμπόφκσι, η Σοφία και η Δάφνη, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι. 

Πηγή: Secret – Παραπολιτικά

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις