Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τζιτζικώστας: Να κερδίσω το στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την ομιλία του στην “Αίγλη” του Ζαππείου, παρουσιάζοντας παράλληλα το δικό του σχέδιο για την ανάκαμψη της χώρας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση, την οποία αποκάλεσε “συνώνυμο της καταστροφής” και κάλεσε τους νεοδημοκράτες αλλά και τους πολίτες που θα προσέλθουν στις κάλπες στις 22 Νοεμβρίου να τον εμπιστευθούν ώστε να κερδίσει η παράταξη το στοίχημα για τη χώρα.

Παράλληλα ο υποψήφιος “γαλάζιος” αρχηγός παρουσίασε τους 11 πυλώνες γύρω απο τους οποίους έχει δομηθεί το πρόγραμμά του. Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω της φορολογικής τους ελάφρυνσης και της πάταξης του παρεμπορίου και της γραφειοκρατίας,η αποκατάσταση της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας, η στήριξη των επενδύσεων με την ταυτόχρονη αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, η τόνωση της επιχειρηματικότητας και η καθιέρωση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων με το κλείσιμο δημοσίων οργανισμών που υπολειτουργούν αποτελούν τα βασικά σημεία του εθνικού σχεδίου που εχει εκπονήσει ο κ.Τζιτζικώστας.

Ακόμη, παρουσίασε τις προτάσεις του για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας,την ενίσχυση των εξαγωγών,τη στήριξη των αγροτών,την προσέλκυση νέων επενδύσεων,τη χάραξη μιας νέας βιομηχανικής πολιτικής καθώς και την τόνωση του τουρισμού και της ναυτιλίας ενω μίλησε για μια αντιπολίτευση που σήμερα δεν μπορεί να εκπροσωπήσει το “νέο”.

Οι Άννα Ασημακοπούλου, Σίμος Κεδίκογλου, Νίκη Τζαβέλα, Νότης Μηταράκης, Γιώργος Στύλιος και Κώστας Μαρκόπουλος δίνουν, μεταξύ άλλων, το παρών στην “Αίγλη” του Ζαππείου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε