Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Β. Λεβέντης: “Αν δεν δώσουμε λεφτά για την άμυνα, οι Τούρκοι θα φτάσουνε στον Πειραιά…”

Β. Λεβέντης: “Αν δεν δώσουμε λεφτά για την άμυνα, οι Τούρκοι θα φτάσουνε στον Πειραιά…”
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ερντογάν και η Τουρκία δεν την αλλάζουν την επιθετική τους τακτική. Η μόνη ισχυρή αντίσταση στον Τούρκο είναι ο ελληνικός στρατός να είναι ισχυρός, λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, σχολιάζοντας την επανεκλογή του “σουλτάνου”.

Την εκτίμηση πως αν δεν διαθέσουμε λεφτά για την άμυνα, ο Τούρκος θα φτάσει στον Πειραιά να ελλιμενίζονται τα πολεμικά του πλοία διατυπώνει ο Β. Λεβέντης. Μιλώντας το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 ο κ. Λεβέντης προσθέτει πως “έχει τέτοια στρατιωτική ισχύ ο Τούρκος, που θα είμαστε η μύγα και εκείνοι οι γίγαντες”.

Για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε: “Αν δεν δώσουμε τους οκτώ, πολύ δύσκολα θα πάρουμε πίσω τους δύο”.

Β. Λεβέντης: Να γυρίσουν πίσω τα 100 δις που έφυγαν στο εξωτερικό

Για να σωθεί η οικονομία, πρέπει να επιστραφούν τα λεφτά που φύγανε” δηλώνει στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος εκτίμησε ότι “…περίπου 100 δισ., φύγανε την τελευταία οκταετία στο εξωτερικό”.

Στο Σκοπιανό ο Τσίπρας έκανε του κεφαλιού του

Ερωτηθείς για τη συμφωνία με την πΓΔΜ, ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι “όταν η κυβέρνηση ενεργεί χωρίς Συμβούλιο Αρχηγών και χωρίς άδεια της Βουλής και κάνει ο πρωθυπουργός του κεφαλιού του, ενώ όλα τα κόμματα τα άλλα φωνάζανε, αναλαμβάνει προσωπικά ευθύνες”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, ο πρωθυπουργός “ενήργησε χωρίς Συμβούλιο Αρχηγών, χωρίς Βουλή και μας έβαλε σε έναν δρόμο, που αν η Ελλάδα κάνει πίσω θα γίνει το μαύρο πρόβατο του πλανήτη. Έχει ευθύνες ο κ.Τσίπρας και ο κ. Κοτζιάς, τις οποίες εγώ του τόνισα. Αναγκαστικά μας έβαλε σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή”.

με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ & ALPHA 98,9

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις