Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Βαριές κουβέντες Παππά – ΝΔ για τον… Σόιμπλε

Βαριές κουβέντες Παππά – ΝΔ για τον… Σόιμπλε

“Πόλεμος” δηλώσεων και ανακοινώσεων ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τη Νέα Δημοκρατία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες. Αφορμή το επίδομα στους συνταξιούχους, η στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία και ο… Σόιμπλε.

Η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση που συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο έχει νέο… επεισόδιο, αυτή τη φορά με τον Νίκο Παππά και τη ΝΔ να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Η αρχή έγινε το πρωί της Δευτέρας (19.12.2016) όταν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για δεσμούς αίματος με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Το τελευταίο αποκούμπι του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας ξέρετε ποιο είναι; Η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του κ. Σόιμπλε και δεσμούς πολιτικοδημοσιογραφικής αιμομιξίας με συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα, τα οποία και την έσυραν μαζί με τα τηλεφωνήματα από το εσωτερικό στην αλλοπρόσαλλη στάση που είχε κατά την ψήφιση του επιδόματος», είπε ο Νίκος Παππάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 08:10

Η ανακοίνωση (πρώτη) απάντηση της ΝΔ δεν άργησε να έρθει. Χαρακτήριζε τον Νίκο Παππά «πολιτικό-σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ» που «αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα».

«Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του», κατέληγε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην οποία απάντησε όπως αναμενόταν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. «Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε– στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες», τόνισε και έκλεισε τη δήλωσή με το εξής υστερόγραφο: «Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Νέα ανακοίνωση απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία, που με άκρως ειρωνικό ύφος έβαζε στην… εξίσωση και τον Παύλο Πολάκη. «Τελικά μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες. Ο κ. Παππάς … ντύθηκε Πολάκης! Τα είπαμε από χθες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε