Πολιτική

Ο Βαρουφάκης πεζός στο Σύνταγμα χωρίς αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως και να το κάνουμε δεν είναι και η πλέον συνηθισμένη εικόνα, ειδικά από το ξέσπασμα της κρίσης κι έπειτα, να προχωρά ο υπουργός Οικονομικών στην "καρδιά" της πρωτεύουσας χωρίς την συνοδεία αστυνομικών. Ο Γιάνης Βαρουφάκης πρωτοτυπεί ξανά.

Ο κόσμος πηγαίνει κι έρχεται στην πλατεία Συντάγματος νωρίς το βράδυ της Παρασκευής.

Μεγάλοι και παιδιά, άλλοι κατευθύνονται στην δουλειά τους και άλλοι απλά απολαμβάνουν μία βόλτα στο κέντρο της ιστορικής πρωτεύουσας.

Ανάμεσά τους κι ένας άνδρας που φορά ένα σακίδιο και ανεβαίνει τα σκαλιά της πλατείας με κατεύθυνση το ελληνικό Κοινοβούλιο. Μοιάζει να περνά εντελώς απαρατήρητος, μιλώντας στο κινητό του και περιμένοντας το φανάρι να γίνει πράσινο για να περάσει απέναντι.

Κι όμως είναι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος πήγε στην Βουλή πεζός, χωρίς την συνοδεία αστυνομικών, ανάμεσα σε άλλους, απλούς συμπολίτες του.

Αναμφισβήτητα μια εικόνα σχετικά ασυνήθιστη…

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 1