Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έγινε… John Maynard Keynes!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ένα ακόμη “χτύπημα” από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στο twitter, με αποδέκτες αυτή τη φορά τους δημοσιογράφους, τους οποίους αποκάλεσε “σκουπίδια”, ενώ για τον εαυτό του κράτησε μια παρομοίωση με τον οικονομολόγο Τζον Κέυνς!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ξαναχτυπά!

Με τον υπουργικό θώκο να αποτελεί παρελθόν, ο χρόνος για τουϊτάρισμα είναι σαφώς περισσότερος.

Στο… προτελευταίο του “τιτίβισμα”, ο Γιάνης Βαρουφάκης τα βάζει με τους δημοσιογράφους.

Όχι με όλους, για να είμαστε δίκαιο, αν και δεν διευκρινίζει και με ποιους…

Το tweet, λοιπόν, του πρώην υπουργού Οικονομικών, αναφέρει: “Πρώτα έλεγαν ότι στο Eurogroup με έβριζαν. Τώρα ότι τους αποκάλεσα “σκουπίδια”. Τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας επί τω έργω…”.

Το πιο πρόσφατο tweet όμως, είναι… όλα τα λεφτά!

“Ο αλαζονικός διαπραγματευτής επέλεξε να παραιτηθεί. Αυτή είναι καλή είδηση για την Ευρώπη”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ ο Γιάνης Βαρουφάκης, επιχειρώντας την… “μετριοπαθή” παρομοίωση!

Με τον γνωστό Άγγλο οικονομολόγο,  λοιπόν, John Maynard Keynes μοιάζει να ταυτίζει τον εαυτό του ο Γιάνης Βαρουφάκης!

Το tweet συνοδεύεται με ένα δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού «Marianne» το οποίο ξεκινά με μία αναφορά στον παγκοσμίου φήμης οικονομολόγο και όπως φαίνεται κατά τον Γιάνη Βαρουφάκη υπάρχουν κοινά σημεία!

Κι αυτό γιατί η αποχώρησή του John Maynard Keynes είχε θεωρηθεί “καλή είδηση” για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη των Βερσαλλιών, κάτι που προφανώς ο Γιάνης Βαρουφάκης συσχετίζει με την δική του περίπτωση!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε