Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βασίλης Κικίλιας: 400.000 οικογένειες στηρίχθηκαν από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

Βασίλης Κικίλιας: 400.000 οικογένειες στηρίχθηκαν από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως 400.000 οικογένειες έχουν στηριχθεί από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». 

Όπως τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για 125.000 άυλες ψηφιακές κάρτες, ενώ μαζί με την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη έχουν διασφαλίσει ότι το πρόγραμμα θα επεκταθεί μέχρι το 2025.

«400.000 άνθρωποι με την οικογένειά τους, με τον σύντροφό τους ή με την παρέα τους βοηθήθηκαν για να κάνουν διακοπές. Άρα, δεν είναι μόνο τα 18 δισ. ευρώ ταξιδιωτικά έσοδα που έφερε ο ελληνικός τουρισμός -3 δισ. πάνω από τον στόχο- , δεν είναι μόνο ότι βοηθήσαμε και στηρίξαμε την πρωτογενή παραγωγή, τον εμπορικό κόσμο, την κατασκευή, τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους στον τουρισμό και όλη την ελληνική οικονομία εξ αυτού.

Είναι ότι αποδεικνύουμε στην πράξη ότι στηρίζουμε και τους βοηθάμε τους Έλληνες, τη μεσαία τάξη, τους ανθρώπους αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη ενίσχυσης και βοήθειας», τόνισε ο υπουργός Τουρισμού.

Αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης. «Είναι προφανές ότι είναι μια μάχη στην οποία θα υπενθυμίσουμε τι έχουμε κάνει, ποια είναι η δουλειά μας, και να αποδείξουμε ότι άλλο είναι τα λόγια, να βγαίνει κάποιος και να υπόσχεται ή να θεωρητικολογεί και άλλο το ποιος διαχειρίζεται τις κρίσεις, στηρίζει την κοινωνία, διαχειρίζεται με επιτυχία και τι αποτέλεσμα έχει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις