Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Βενιζέλος: “Γροθιά στο μαχαίρι” η απάντηση του ΚΙΝΑΛ!

Βενιζέλος
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος “άνοιξε πόλεμο” με το ΚΙΝΑΛ μετά το διαζύγιο και το κόμμα της Φώφης Γεννηματά δεν δείχνει διατεθειμένο να κρατήσει “αμυντική” στάση.

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ είναι ραγδαίες. Η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε πως θέτει επικεφαλής του Επικρατείας τον πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη κι αυτό ουσιαστικά άνοιξε την… πόρτα της εξόδου για τον Ευάγγελο Βενιζέλο! Ο κ. Βενιζέλος απάντησε με σφοδρότητα και ο πόλεμος… μόλις ξεκίνησε!

Απάντηση του ΚΙΝΑΛ στον Βενιζέλο!

Ο πρώην αρχηγός του κόμματος τόνισε πως με το σχέδιο της Φώφης Γεννηματά το κόμμα μετατρέπεται σε “ουρά του ΣΥΡΙΖΑ” και λίγο αργότερα το κόμμα απαντά κρατώντας τους τόνους ψηλά, ενώ να σημειωθεί πως επίσημα αντέδρασε και ο Γιώργος Καμίνης.

Το Κίνημα Αλλαγής, λοιπόν, σε άτυπη ενημέρωση απάντησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ στηρίζει τον Γιώργο Καμίνη. Στην ενημέρωσή της η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ότι η κ. Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα υπηρετηθεί η ενότητα και η δική του ενεργή παρουσία σ’ αυτή την κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση.

Όπως επισημαίνεται στο ενημερωτικό σημείωμα:«Η θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν “πρώτη θέση στο Επικρατείας ή τίποτα”».

Ακόμη τονίζεται πως «όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σ’ αυτή τη κρίσιμη μάχη διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει ότι η Φώφη Γεννηματά επέλεξε τον Γιώργο Καμίνη, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας για να σηματοδοτήσει πολιτικά τη σταθερή απόφαση για τη διεύρυνση του χώρου και την ενίσχυση του πολιτικού φορέα για να κυριαρχήσει στον προοδευτικό χώρο.

«Απόφαση που ανοίγει μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απογοητευθεί από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για να ενταχθούν στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις επόμενες εκλογές. Για να ηττηθεί οριστικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιλογή του Γιώργου Καμίνη με τα πολιτικά χαρακτηριστικά της θα συμβάλει σημαντικά σ΄ αυτό», υπογραμμίζεται από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Τι είχε πει ο Βενιζέλος μετά το διαζύγιο

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε στην ανακοίνωσή του: «Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα.

Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο.

Click4more: Ατελείωτο πάρτυ στο Twitter για το διαζύγιο Βενιζέλου με το ΚΙΝΑΛ!

Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.

Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της πατρίδας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις