Πολιτική

Βενιζέλος: Μου προκαλούν θεσμικό τρόμο οι δηλώσεις του Προέδρου του ΣτΕ

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, για το θέμα της συνάντησης του πρωθυπουργού με την ηγεσία της δικαιοσύνης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως εξήγησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, δεν γίνεται να αναμειγνύονται θέματα θεσμικής λειτουργίας της Δικαιοσύνης με θέματα μισθολογικά για τα οποία είναι αρμόδιες οι δικαστικές Ενώσεις. Με άλλα λόγια είπε ότι με αυτά τα ζητήματα πρέπει να ασχολούνται οι συνδικαλιστές των δικαστών και όχι η ηγεσία της δικαιοσύνης.

Είπε ακόμα ότι τον εξοργίσει η στάση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης «γιατί δεν μπορεί να γίνονται δηλώσεις ότι διασφαλίσαμε στην συνάντηση ότι δεν θα γίνουν μειώσεις στους μισθούς μας».

Είπε επίσης χαρακτηριστικά: «Μου προκαλούν θεσμικό τρόμο οι δηλώσεις του Προέδρου του ΣΤΕ κύριου Σακελλαρίου ότι το Ανώτατο Δικαστήριο αφουγκράζεται την Κοινωνία. Όλα αυτά αποτελούν θεσμικό πρόβλημα και μάλιστα πρόβλημα Δημοκρατίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για «Ατζέντα 2030»: Παραγωγικότητα, νέο κράτος και ισχυρότερη Ελλάδα – «Εμείς με νέες ιδέες, οι άλλοι με τοξικότητα»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει τον συντονισμό του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και εξαπολύει επίθεση στην αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύγκρουση στη Βουλή για τον μόνιμο υφυπουργό στο ΥΠΕΞ: Η αντιπολίτευση βλέπει «τακτοποίηση» Χατζηβασιλείου, ο όρος υπάρχει στο Σύνταγμα λέει ο Γεραπετρίτης
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλουν θεσμικό τέχνασμα μετά τον ανασχηματισμό
Γιώργος Γεραπετρίτης