Πολιτική

Βενιζέλος: Ο Παπανδρέου μου είχε προτείνει να είμαι πρωθυπουργός!

Απάντηση σε όσα είπε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου, ότι δηλαδή τον έριξε από την πρωθυπουργία ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου του είχε προτείνει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. «Μεταξύ Πετσάλνικου και Παπαδήμου ο κ. Παπανδρέου μου είχε τηλεφωνήσει και μου είχε πει ότι θα προτείνει εμένα για πρωθυπουργό κι αυτό το λέω για πρώτη φορά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Πώς είναι δυνατόν να προτείνεις έναν για πρωθυπουργό που σε έχει ανατρέψει;», διερωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε επίσης: «Ο ίδιος μου ζήτησε να παραμείνω αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Παπαδήμου».

Ο κ.Βενιζέλος κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι προχώρησε στην ίδρυση κόμματος για καπρίτσιο.

Για το μέλλον είπε: «Δε θέλουμε να είμαστε μπαστακωμένοι σε μία κυβέρνηση, δεν είμαστε οι γερμανοί φιλελεύθεροι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε εθνικοί εταίροι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
29
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12